MAGAZİN: Şebnem’den ‘istismar’ vurgusu

Seren Serengil, Helin Avşar ve Deniz Akkaya’ya söylediği sert ifadelerle dikkatleri üzerine çeken Şebnem Schaefer, Antalya’da bir defilede boy gösterdi.

Özcan Deniz’in film galasına katıldığı için magazin programlarında tartışılan ve hakkında yapılan yorumlara sert bir yanıt vererek magazin gündemine gelen Şebnem Schaefer, Antalya’da düzenlenen gelinlik ve damatlık defilesinde podyuma çıktı.

25-27 Kasım tarihlerini kapsayan organizasyonda podyuma çıkan Schaefer, 2017 yılının gelinliklerini tanıttı. Defilede 120 gelinlik içinden en çok ilgiyi 27 bin Euroluk, özel taşlarla hazırlanan ve Şebnem Schaefer’ın giydiği gelinlik gördü.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nde yapılan defilede ayrıca Şebnem Schaefer ve iki erkek manken, ‘istismar’ temasıyla podyuma çıkınca, izleyenlerden büyük alkış aldı. Koreografisini Serkan-Gökhan Duman’ın hazırladığı defilede Duman Ajans’ın 23 modeli ve ünlü manken Şebnem Schaefer görev aldı. Defile yaklaşık 1.5 saat sürdü.

SÖZCÜ