SPOR: Beşiktaş’ta tarihi karar

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde bir ilke imza atarak gruptan çıkarsa futbolculara süper prim dağıtılacak.

Siyah-beyazlı yönetim, Devler Ligi’nde son 16’ya kalmaları halinde UEFA’dan gelecek 5.5 milyon euro performans ödülünün 1.5 milyon euroluk kısmını oyunculara dağıtmayı planlıyor. Kartal yarın Benfica’yı devirirse hem gruptan çıkmaya hem de tarihi ödüle çok yaklaşacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği başarılı performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş’ta, yönetim kurulu süper prim hazırlığı içerisine girdi. Vodafone Arena’da yarın akşam Benfica’yı mağlup etmesi halinde gruptan çıkmaya çok yaklaşacak olan siyah-beyazlı takımda, yönetim süper prim için son hafta Ukrayna’da oynanacak Dinamo Kiev maçını da bekleyecek.

Benfica ve Dinamo Kiev maçları sonunda gruptan çıkılması halinde futbolculara çok ciddi bir prim dağıtacak olan siyah-beyazlılar bu rakamı şimdilik gizli tutuyor. Kartal 6 Aralık Salı günü Ukrayna’da tur biletini cebine koyarsa oyuncuların cepleri dolacak. UEFA’dan galibiyet başına 1.5 milyon euro alan ve gruptan çıkılması durumunda 5.5 milyon euro da performans ödülü kazanacak olan yönetim, takıma toplamda 1.5 milyon euro prim dağıtmayı planlıyor. Kaynak: Fanatik