SPOR: Albayrak: “Avrupa’da çıkışımı sürdürmek istiyporuz”

Beşiktaş Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, Siyah-Beyazlılar’ın hem ligde hem de Avrupa’da önemli bir çıkış yakaladığını ve bu olumlu havanın ilerleyen dönemde de süreceğini söyledi. Başarılı yönetici, “Takımımız çok iyi bir uyum yakaladı. Adanaspor karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Çarşamba günü Benfica karşısında kazanıp çıkışımızı Avrupa’da sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kulüp olarak belirledikleri hedefler doğrultusunda yola devam ettiklerini söyleyen Albayrak, “Devler Ligi’nde üst tura çıkmak istiyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar Avrupa’da yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz. Beşiktaş markasını Şampiyonlar Ligi’nde her sezon yer alan bir konuma getirmeyi planlıyoruz. Ligde ise üçüncü yıldız hedefimiz var. Takımımıza bu konuda olan inancımız tam” diye konuştu.

Ocak ayındaki transfer dönemi öncesindeki çalışmalarını da anlatan Metin Albayrak, “Ara transferde bir stoper ve bir de kanat oyuncusu alacağız. Bu konuda transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncularımız için çıkan haberleri de görüyoruz. Kerim Frei de onlardan biri. Takımımızın önemli bir futbolcusu, onun isminin transferde anılması potansiyelini ortaya koyuyor. Kendisinden memnunuz” dedi. Kaynak: Fanatik