SPOR: Şenol Güneş: “Artık kayıp yok”

Beşiktaş’ın şampiyon hocası, milli ara sonrasında oyuncularını, “Alkmaar maçını artık geride bırakalım. Adanaspor’a odaklanalım. Devre arasına kadar neredeyse 3 günde 1 maça çıkacağız. Artık kayıp yaşamak yok” sözleriyle uyardı.

Spor Toto Süper Lig’de cumartesi günü Adanaspor’la karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, bu mücadele öncesinde dün yapılan idmanda oyuncularına uyarılarda bulundu.

Geçen hafta Vodafone Arena’da AZ Alkmaar’la oynadıkları hazırlık maçında yaşadıkları 4-1’lik yenilginin şokunu geride bırakıp Adana karşılaşmasına odaklanmaları gerektiğini söyleyen Güneş, “Artık Alkmaar karşılaşmasını geride bırakmamız gerekiyor. Bizim için kötü bir gündü. Şimdi önümüzde Adanaspor karşılaşması var. Milli ara sonrasında yoğun bir programa giriyoruz ve neredeyse her 3 günde bir maçımız var. Artık bütün olumsuzlukları geride bırakıp devre arasına kadar bütün maçlarımızı kazanmalıyız. Artık kayıp yaşamak yok” ifadelerini kullandı.

Siyah-Beyazlılar, bu sezon verilen iki milli maç arasının ardından ligde 3. ve 7. hafta maçlarına çıktı. İlk olarak Vodafone Arena’da Karabükspor’u konuk eden Beşiktaş, Kayserispor ile ise deplasmanda karşılaştı. Kara Kartal, iki mücadeleden de galibiyetle ayrılarak milli maçlar dönüşü puan kaybı yaşamadı. Kaynak: Fanatik