SPOR: Quaresma: “Her şey elimizde”

Kartal’ın süperstarı, Portekiz’le Letonya karşısında yaptığı şovun ardından Benfica’ya mesaj gönderdi. 23 Kasım’da Vodafone Arena’da oynayacakları maçla ilgili olarak konuşan Q7, “Napoli’yi deplasmanda yendik. Ne yapabileceğimizi gösterdik. Benfica karşısında da her şey bizim elimizde olacak” dedi.

Beşiktaş formasıyla ortaya koyduğu başarılı performansını Portekiz Milli Takımı’nda da sürdüren Ricardo Quaresma, önceki gece ülkesinin Letonya’yla oynadığı Dünya Kupası Elemeleri maçına adeta damga vurdu. Karşılaşmaya yedek kulübesinden başlayan 33 yaşındaki futbolcu, 65. dakikada eski Fenerbahçeli Nani’nin yerine girmesinin ardından Portekiz uçuşa geçti. Tecrübeli futbolcu, 69. dakikada William Carvalho’ya, 85’te de Cristiano Ronaldo’ya asist yaparak takımının elde ettiği 4-1’lik sonuca direkt etki etti.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Quaresma, Talisca’nın sakatlığı nedeniyle eski takımı Benfica’ya karşı forma giyemeyeceğinin hatırlatılması üzerine, “O, bizim için çok önemli bir oyuncu. Harika bir yetenek ve aramıza tekrar dönmesi bizim için çok önemli. Her takım önemli oyuncularının eksikliğini hisseder elbette ancak mevcut kadromuzla elimizden geleni yapmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu, Şampiyonlar Ligi gruplarında aldıkları başarılı sonuçların sürpriz olmadığını da belirterek 23 Kasım’da karşılaşacakları rakipleri Benfica’ya gözdağı verdi. Q7, “Benfica da Napoli de bizi küçümsemedi çünkü kalitemizi biliyorlardı. Günümüzde artık kolay maç yok ve biz de bunu kanıtladık. Napoli’de çok önemli bir galibiyet aldık. Herkes kaybetmemizi bekliyordu ama neler yapabileceklerimizi gösterdik. Benfica karşısında da her şey bizim elimizde. Gruptaki mücadelenin son maça kadar süreceğini düşünüyorum” diye konuştu. Kaynak: Fanatik