SPOR: Adana maçı 180 TL

Süper Lig’in 11. haftasında Adanaspor deplasmanına konuk olacak Beşiktaş’ta taraftarların bu maçı yeriden takip edebilmesi için en az 180 TL’yi gözden çıkarması bekleniyor.

Süper Lig’in Başakşehir’le birlikte namağlup iki takımından biri olan Beşiktaş, milli aranın ardından Adanaspor deplasmanına konuk olacak. Lige istediği gibi başlayamayan Adanaspor ise 4 haftalık mağlubiyet serisinin ardından son olarak Çaykur Rizespor deplasmanında 2-2’lik skorla hayati 1 puan almıştı.

Beşiktaşlılara 180 TL

Adanaspor yönetimi ise bu karşılaşmada Kuzey Kapalı tribünü misafir Beşiktaş taraftarına ayırdı ve 180 TL’lik bilet fiyatı belirledi. Adanaspor Kulübü, Galatasaray maçında da konuk takım taraftarına aynı fiyat politikasını uygulamıştı.

Adanaspor resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: Cumartesi günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynayacağımız Beşiktaş karşılaşması için misafir takıma ayrılan Kuzey Kale Arkası tribünü biletleri tükenmiştir.

Beşiktaş kulübünün yoğun talebi üzerine 5 Ocak Stadyumu Kuzey Kapalı tribünü de misafir tribün olarak Beşiktaş taraftarlarına ayrılmıştır.

Buna göre bilet fiyatı Kuzey Kapalı Tribün Misafir : 180 TL

Biletler an itibariyle Passolig yetkili gişeler ve internet üzerinden satışı başlamıştır. Kaynak: Fanatik