SPOR: Beck: “Solda da oynarım”

Alman oyuncu, Caner Erkin’in sezonu kapatması sonrasında takımda oluşan sol bek açığını rahat bir şekilde doldurabileceğini söyledi. 29 yaşındaki futbolcu, “Almanya Milli Takımı’nda görev yaparken sol bekte de oynadım. İhtiyaç halinde yine oynarım” diyerek Şenol Güneş’e güvence verdi.

Beşiktaş’ın Alman sağ beki Andreas Beck, teknik direktör Şenol Güneş’in görev vermesi halinde sol bek hattında da görev yapabileceğini söyledi.

Bu hatta görev yapan Caner Erkin’in sezonu kapatması sonrasında bu alanda oluşan boşluğu kapatmak için elinden geleni yapabileceğini belirten tecrübeli futbolcu, “Almanya Milli Takımı’nda görev yaparken sol bekte de oynadım. İhtiyaç halinde yine oynarım” diyerek hocası Şenol Güneş’e mesaj gönderdi.

Takımın bir diğer yıldız ismi Gökhan Gönül’le sağ bek hattında rekabet halinde olduğunu söyleyen 29 yaşındaki futbolcu, “Forma yarışından kazançlı çıkan taraf takım oluyor. Hocamız, Gökhan’a genel olarak ligde bana da Şampiyonlar Ligi’nde görev veriyor. İkimiz de elimizden geleni yapıyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz” dedi.

Takım olarak hem ligde hem de Avrupa’da iyi bir çıkış yakaladıklarını söyleyen Beck, “Şampiyonlar Ligi’nde ve Süper Lig’de yenilgisiz olarak yolumuza devam etmemiz beni çok mutlu ediyor. Umarım geçen sezonki şampiyonluğu bu sezon da tekrarlarız ve Kupa 1’de de gidebildiğimiz kadar ileri gideriz” diyerek sözlerini tamamladı. Kaynak: Fanatik