Beşiktaş’ta Divan huzursuzluğu

Stadımız bitmiş ve de harika olmuş, seyirci mutlu, stadımız full, takımımız geçen yıl şampiyon olmuş, bu yılda liderin hemen arkasında, şampiyon kulüplerde şansımız devam ediyor, yönetimde çatlak ses çıkmıyor, ödemelerde tıkır tıkır yapılıyorken sen çık borç şu kadar değil de bu kadar de.
Sayın divan başkanımız, bunu gündeme getirmenin hiç zamanı değildi, “Başka derdin yok da, bu mu seni rahatsız ediyor” derler sonra, ki bence söyleyenlerde haklıdır, tamam BJK başkanlığı için hayaller kuruyorsunuz ki hak da veririm, zira her BJK’linin bu hayalidir, ama şimdi yönetimi zorda bırakacak beyanatlar vermek, onlarla takışmak bence çok yanlış. Tabii ki BJK uzun yıllar bu kulübe hizmetiniz var, başkanlığı da düşünmekte hakkınızdır, zamanı gelince adaylığınızı da açıklayabilirsiniz, ama sayın başkan şu günlerde susmanız gerekir, zira başkan ve yönetim şu anda öylesine güçlü ve kuvvetli ki, bu borcu açıklayarak gündem yaratmak tam tersi size puan kaybettirir, nitekim kaybettirdi de.
Divan heyetimizden, Rahmi Koç başta olmak üzere, Prof . T. Atasü, Prof O. Çokyüksel, Z. Alp, M. Keçeli ve diğer çok değerli BJK’li eski divan üyeleri ile birlikte, BJK divan kurulundan atılan eski bir yönetici, eski bir TFF Bşk.’nı ve de eski bir divan üyesi olarak size naçizane tavsiyem, Başkanı ve yönetimi karşınıza alacak beyanlardan kaçının, zira dediğim gibi Başkan ve yönetim öylesine güçlendi ki, şu sıra kim karşısına çıkarsa hüsran olur.
TAKIMDA GÖRÜLEN SAKATLIKLAR
Tamam geçen seneden beri bu sakatlıklardan gına geldi, ama bu yıl artık tavana vurdu, takımımızın muhakkak ki iyi bir sağlık ekibi vardır, ama dışarıda hiç böyle konuşulmuyor, fut bolcuların bu sakatlıklarından sağlık ekibini sorumlu tutanlar var hatta ve hatta milli takımlar direktöründen bizim teknik direktöre kadar suç arayanlar da bayağı çok. Bizler dışarıdayız iç yüzünü tam bilmemize imkan yok, ama yıllardır bu işin içinde kişilerden biri olarak ben diyorum ki, bence önce futbolcu kabahatlidir, galiba kendilerine pek bakmıyorlar. Rıza Çalımbay BJK’de 17 sene oynadı sakatlığını pek bilmem, bu kadar yılda küçük sakatlıklar dolayısıyla 2 – 3 maç ancak oynamamıştır. Bir numune de takımda onun görevini aynen yapan Atiba’da aynı değil mi? Bunun liglerimizde çok misali de vardır.
TAKIMIN SON DURUMU
Bu yıl takımımız maalesef geçen seneden daha formsuz, aldığımız galibiyetlerde şans faktörü neyse biz de, ama nereye kadar bilemem. Kalecimiz arada hata yapsa da bence kalecimizi bulduk. Tosiç ve Marcello idare ediyor dense de bence hiç güven vermiyorlar hele Tosiç her an her şeyi yapacak şekilde dengesiz, her zaman takımı yakabilir.
Orta sahamız Sosa’nın, forvetimiz de Gomez’in yokluğunu bayağı arıyor, Allah Atiba’yı başımızdan eksik etmesin, Allah onu sakatlıklardan korusun, bu sene çok yalnız kalıyor, hiç sarı kart görmeyen Atiba bu yıl neden görüyor? Bence çok yalnız kalıp faul yapmak mecburiyetinde kalıyor da ondan, dikkatle izleyin bakın, önündekiler adamı kovalamayınca Atiba çok zorda kalıyor. Devre arası bence bir stoper, bir orta saha ve bir forvet şart. Maddi açıdan zor ama şampiyonluk ve de şampiyon kulüplerde gruptan çıkarsak çok bu takımla çok sıkıntı yaşarız, tabii bence.
Geçen 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun, bu yıl Deniz Atalay öncülüğünde Anadolu BJK’liler derneğinin ANITKABİRE gidip saygı duruşunda bulunmaları beni çok mutlu etti, kendilerini tebrik ediyorum, işte bize bu yakışır 10 Kasım’da daha güçlü olarak devamını diliyorum.
Tüm BJK’li taraftarlarımıza sağlıklı günler ve BJK’mize de gönülden başarılar diliyorum.