SPOR: Quaresma öyle bir rekora koşuyor ki

Beşiktaş’ın penaltıdan golünü atan Ricardo Quaresma, Avrupa kupalarında siyah-beyazlı takımın en golcü üçüncü oyuncusu oldu.
Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev filelerini havalandırarak gol sayısını 9’a çıkararak Daniel Pancu’yu yakalayan Portekizli oyuncu, Napoli karşısında bu sevinci bir kez daha yaşayarak gol sayısını 10’a çıkardı. Quaresma, 12 gollü Bobo ve 14 gol kaydeden Oktay Derelioğlu’na biraz daha yaklaştı. Siyah-beyazlılarda 6 golü de yabancı oyuncular attı. Quaresma ve Aboubakar, 2’şer gol kaydederken Talisca ve Adriano da 1’er gol kaydetti.
Napoli karşısında penaltıdan Beşiktaş’ın tek golünü atan Ricardo Quaresma, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada “Bu 1 puan, önümüzdeki maçlar için umudumuzu devam ettirdi” dedi.
QUARESMA’DAN AÇIKLAMALAR
Portekizli yıldız “Napoli büyük bir takım. Zor bir maç oldu. İyi de kapattık orta sahada, iyi savunma yaptık. İstenmeyen bir gol yedik. Kaliteli oyuncuları var. Artık önümüze bakacağız. 1 puan, önümüzdeki maçlar için umudumuzu devam ettirdi. Gruptan çıkma şansımız devam ediyor. Benfica buraya gelecek. Dinamo Kiev’le deplasmanda oynayacağız. Her şey bizim elimizde. Dinlenip, hafta sonundaki Trabzonspor maçına, sonra da Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarına bakacağız” dedi.

Kariyerindeki başarılarına rağmen hala hırsını koruduğu yönündeki yorum üzerine de Quaresma “Kulübe ve takım arkadaşlarıma yardımcı olmak için her gün sıkı çalışıyorum, 33 yaşındayım ama ayaklarım gittiği sürece kulübüm ve takım arkadaşlarım için çalışmaya devam edeceğim” diye sözlerini nuktaladı.

Caner ve Talisca’nın sakatlıklarına değinen Quaresma “Eksikliklerini hissedeceğiz. Tek dileğim onların bir an önce sağlıklı bir şekilde aramıza dönmesi” diye konuştu.

NTV