ALIŞVERİŞ: 4 farklı renk ve kampanyalarıyla rujlar…

Sarı renkli ruj vitrinlerde yerini aldı. AVON Color Trend dudaklara canlılık katıyor

Güzelliğine düşkün kadınlara özel fırsatlar sağlayan AVON, seçili ürünlerde 15’lik alışveriş yapanlara kırmızı yıldızlı AVON Color Trend ürünlerini 3 TL’ye sunuyor.

AVON ruj ve dudak parlatıcılar kadınlara ışıltı ve renk katıyor. Kampanya kapsamında AVON’un seçili parfüm, vücut spreyi, vücut losyonu, makyaj ürünleri, duş jeli, saç şekillendirici tarak ve fırçalar gibi ürünlerinden gerçekleştirilecek her 15 TL’lik alışveriş, kırmızı yıldızlı ruj ve parlatıcılara 3 TL’ye sahip olma fırsatı sunuyor.

Dudaklarda kalıcı renkler

AVON Color Trend Kiss ‘n’ Go ruj iki farklı serisiyle kadınların dudaklarına renk ve bakımı aynı arada getiriyor. Canlı ve kalıcı renklere sahip kremsi rujun ilk serisinde Pink Holiday, Red Scandal, Nectar gibi modası geçmeyen ve tüm kadınların makyaj çantaları için vazgeçilmez renklerden oluşan 17 seçenek yer alırken; ikinci seri özel tasarıma sahip dış görüntüsünü fark yaratan Wild Plum, Gold Potion ve Abstract Raspberry renkleriyle birleştiriyor.

Kampanya kapsamında 4 farklı rengiyle Uzun Süre Kalıcı Ruj ve 10 göz alıcı rengiyle Dudak Parlatıcı da çarpıcı dudaklara sahip olmak isteyen AVON kadınlarıyla buluşuyor.