SPOR: İşte Beşiktaş’ın muhtemel 11’i!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. hafta mücadelesinde İtalya’nın Napoli takımı karşısında bir kez daha galibiyet arayacak.

Şampiyonlar Ligi B Grubunda mücadele eden Beşiktaş, grubun 4. maçında Napoli ile karşılaşacak. Bu akşam saat 20.45’te başlayacak mücadeleyi İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek.

İlk 3 maçta mağlubiyet yaşamayan ve topladığı 5 puan ile grubunda 2. sırada yer alan siyah beyazlılar, İtalya’da 3-2 mağlup ettiği Napoli karşısına yine 3 puan parolasıyla çıkıyor. Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Talisca ve Necip mücadelede görev yapamayacak. Tedavisi tamamlanan Gökhan İnler ve Oğuzhan forma giyebilecek.

Kadrosunu büyük oranda şekillendiren Şenol Güneş, kaleyi Fabri’ye emanet edecek. Savunmada Beck, Marcelo, Rhodolfo ve Tosic’i sahaya sürmeyi düşünüyor. Orta sahayı Hutchinson-Gökhan İnler-Tolgay üçlüsü ile oluşturmayı planlayan Şenol Güneş, hücum hattının sağında Quaresma, solunda ise Adriano’ya forma verecek. Siyah beyazlılarda tek forvet görevini ise Aboubakar üstlenecek. Deneyimli teknik adam sakatlığını atlatan Oğuzhan’ı yedek kulübesinde bekletecek.

Napoli’de sakatlıkları süren Albiol ve Milik dışında eksik yok. Grubun ilk 3 maçında 6 puan toplayan ve lider durumda bulunan İtalyan ekibi, haftasonu Juventus ile oynadığı lig maçında 2-1 mağlup oldu. Napoli, 11 haftası geride kalan İtalya Ligi’nde 20 puan ile 5. sırada yer alıyor.

ADRIANO KART SINIRINDA

Beşiktaş’ta iki sarı kartı bulunan Adriano Correia, sınırda bulunuyor. Dinamo Kiev ve Napoli maçlarında sarı kart gören tecrübeli futbolcu, bir kez daha aynı durumla karşılaşırsa cezalı duruma düşecek. Siyah-beyazlı ekipte Andreas Beck, Tolgay Arslan ve Vincent Aboubakar birer kez sarı kart görmüştü. Şu ana dek iki kez sarı kart gören Caner Erkin ise uzun süreli sakatlığı nedeniyle kalan maçlarda forma giyemeyecek.

MUHTEMEL11’LER

BEŞİKTAŞ: Fabri – Beck, Marcelo, Rhodolfo, Tosic – Hutchinson, Gökhan İnler – Quaresma,Tolgay, Adriano – Aboubakar

NAPOLİ: Reina – Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam – Diawara, Jorginho, Hamsik – Callejon, Gabbiadini, Mertens

NTV SPOR