SPOR: Oğuzhan Özyakup belirsizliği

Sakat futbolcuların fazlalığı nedeniyle yeni taktik arayışlar içinde olan Şenol Güneş, Oğuzhan Özyakup kararsızlığı yaşıyor. Bu futbolcunun durumuna göre orta saha şekillenecek. Caner Erkin’in ardından Talisca, Necip ve Aras’ı da sakatlıklar nedeniyle Napoli maçının kadrosuna alamayacak olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarınki zorlu maçı kazanmak için yeni taktik planların peşine düştü.

Sakatlıktan tamamen kurtulan ve artık hazır olan Oğuzhan Özyakup’tan Napoli maçında yararlanmak isteyen Şenol Güneş, bu futbolcuyu ilk on birde mi yoksa oyuna sonradan mı dahil etme konusunda son kararını vermedi.

Gençlerbirliği maçında Adriano’yu savunmanın önünde oynatan tecrübeli hoca, orta sahanın göbeğini Adriano-Atiba ikilisinden kurmayı da seçenekler arasında tutuyor. Tolgay Arslan’ı 10 numara olarak oynatabilmek için, böylesine bir seçeneği cebinde tutan Güneş, Napoli maçı öncesi bütün kadro senaryolarını antrenmanlarda deneyecek.

Oğuzhan-Atiba-Tolgay’dan kurulu bir üçgeni de, taktik planları arasında bulunduran siyah-beyazlı teknik adamın, çift forveti de, uygulayabileceği iddia edildi. Kaynak: Skorer