SPOR: Napoli maçında taraftar şov yapacak

Beşiktaş’ın yarın akşam Napoli’yi Vodafone Arena’da ağırlayacağı maçta 40 bin Kartal tribünde olacak. Siyah-Beyazlılar, zorlu mücadelede hem takımlarının arkasındaki itici güç olmayı hem de kendilerinde olan 132 desibellik ses rekorunu geliştirmeyi hedefliyor.

Devler Ligi’nde B Grubu dördüncü maçında yarın akşam Napoli’yi ağırlayacan olan Siyah- Beyazlılar’ı, Vodafone Arena’da 40 bin Kartal destekleyecek. Dev mücadeleden günler önce biletleri tüketen Beşiktaşlı taraftarlar, maçın ilk anından son bölümüne kadar takımlarının arkalarında itici güç olacak. Mavi-Beyazlılar’ı devirmesi halinde gruptaki puanını 8’e çıkartıp hem zirveyi hem de üst tur için avantajı kapacak olan takımları için görsel şov hazırlığında bulunan Siyah- Beyazlı futbolseverler, hazırladıkları pankartlarla da dev stadyumu renklendirecek.

UEFA kuralları gereği 42 bin kişilik stadyumdaki 2 bin kişilik bölümün Napoli’li futbolseverlere ayrılmasının ardından kalacak 40 bin koltuğu dolduracak olan Siyah-Beyazlılar, hem 1 2. adamlık görevlerini tam olarak yerine getirmeyi hem de yeni bir desibel rekoru kırmayı hedefliyor. Siyah-Beyazlılar’ın 15 Eylül 2009’da Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’ı İnönü Stadı’nda ağırladığı maçta 132 desibele imzasını atan Beşiktaşlılar, o dönem 32 bin kişiyle elde edilen rekoru yarın 40 bin kişiyle geliştirmeyi hedefliyor. Kaynak: Fanatik