Yeni sezonda Besiktaş’ımız

Geçen sezon bittiğinde tüm taraftarlarımızın düşüncesi şuydu; “Sahamız bitti, şampiyon olduk, takımın 2-3 eksiği de önümüzdeki yıl giderilir, gerekli transferler yapılırsa bu takımı seneye kimse tutamaz, hatta Avrupa’da da çok iyi neticeler alabiliriz.” Evet herkes ben dahil bunu düşünüyor ve geleceğe umutla bakıyorduk.
Ama maalesef düşündüm gibi olmadı ve de takımın golcüsü Gomez gitti, milli takımın sol beki İsmail gitti, taraftarın bir türlü içine sindiremediği Gökhan gitti, bu bence de iyi oldu. En önemli ise Sosa ve Atkinson. Bence bu ikili orta sahanın bel kemiği, kesinlikle bu ikilinin bozulmaması, ne pahasına olursa olsun, orta sahanın Oğuzhan, Atkinson, Sosa üçlüsü kesin bozulmamalıdır. Buraya Tolgay veya Kerim Frei’ın da katılmasıyla, orta sahamız süper olur. Forvete de Cenk’in yanına kesin bir golcü şarttır.
Esas problemimiz kaleci ve geri dörtlümüzdür. Burası bizi geçen sene çok üzdü ve her maçta yüreğimiz ağzımıza geldi. Bu yıl buraya yeterince takviye yapmadığımız takdirde hem ligde, hem de Avrupa’da başarılı sonuç almamız çok zor olur, hatta hüsrana dahi uğrayabiliriz. Yönetim kurulumuzun ve Şenol hocamızın bu hususta gereğini yapacağına inanıyorum, buna mali yönden de çok ihtiyacımız var. Zira Avrupa kupalarında her tur bize ciddi kazançlar sağlayacaktır. Bunun yanında takımın güzel neticeler aldığında yeni stadında ful dolu olacağından hasılat sıkıntımız da olmaz, iyi giden takımın sponsorlar devamlı yanında olacaktır, bu da mali açıdan bizi çok güçlü kılacaktır. Böyle bir takımın ve yönetiminde de sırtı yere gelmez.
Bu arada bu yıl, eski benimle birlikte de yönetimlerde yer almış BÜYÜK BJK’Lİ RAHMETLE ŞAN ÖKTEN’in vefatının yıl dönümünde kulübümüz tarafından anma töreni için gerekli yardım yapılmadığı hususunda ailesi tarafından internette yayınlanan bir yazı dikkatimi çekti, inşallah gereken telafi yapılmıştır. Zira o bir BJK şehidimizdir. Kendisini rahmetle minnetle ve sevgiyle anıyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, nurlu içinde yatsın.
Yeni sezonda yönetim kurulumuza, tüm branşlarda tabii başta futbol takımımız olmak üzere tüm sporcularımıza ve Şenol hocamızla diğer tüm hocalarımıza, tabii ki vefakar taraftarlarımıza ve siz değerli gazetemizin okurlarına, sağlıklar, mutluluklar ve başarılar diliyorum.