AKTÜEL:Herşey Çocuklar İçin

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl “Birlikte Daha Güzel”temasıyla 15.’si gerçekleştirilen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri sahiplerini buldu. Zorlu Raffles İstanbul’da gerçekleştirilen törende Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı, İçerde Çocuk Var Projesi ile Sivil Toplum Kuruluşları Kategorisi’nde ödüle layık görüldü.

Her şey İçerdeki Çocuklar için

Altın Pusula ödülünün “İçerde Çocuk Var” projesi için farkındalığı artırma adına çok önemli olduğunu kaydeden İçerde Çocuk Var Projesi Koordinatörü Yusuf Öztürkkan; “Bu proje gönül verenlerin projesi, öncelikle annelerinin yanında cezaevinde yaşamakta olan çocuklarımız için gönüllerini vererek çalışan tüm gönüllü ajanslarımıza, bu ödül için büyük emek veren İletişim Ofisi’ne ve bizi bu ödüle layık gören TÜHİD Jürisi’ne çok teşekkür ediyorum. Hayatının ilk yıllarını cezaevinde geçirmek zorunda olan masum çocuklarımızın yüzü gülsün diye çıktığımız bu yolda bizi desteklen herkese Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

İletişim Ofisi için anlamlı bir ödül

Portföyü ağırlıklı olarak sağlık, eğitim, turizm, eğlence ve otomotiv sektörü ağırlıklı markalardan oluşan İletişim Ofisi yaklaşık 2 yıldır “İçerde Çocuk Var” sivil toplum girişimine gönüllü hizmet veriyor. Bakırköy Kapalı Cezaevi Anaokulunun açılışı için medya ilişkileri ve kamuoyu bilgilendirme çalışmalarını yürüten İletişim Ofisi hedeflenen diğer 7 cezaevi için de aynı desteği vermeye devam edecek.

İçerdeki çocukların yüzü gülüyor

Türkiye’deki 8 kadın cezaevinde yaklaşık 5 bin kadın mahkum var. Mahkum anneleriyle birlikte cezaevinde kalmak zorunda olan 0-6 yaş arası çocuk sayısı ise 500’den fazla… Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı çatısı altında yaklaşık 1 yıldır yürütülen, “İçerde Çocuk Var” projesinin amacı, işte bu çocukların hayatına dokunarak geleceğe dair umutlarını yeşertmek.

Çocuklara eksiksiz bir anaokulu ortamı oluşturup, özgür bir yaşam alanı yaratmayı hedefleyen proje, ilk günden itibaren her kesimden büyük destek gördü. Proje kapsamında ilk olarak 0-6 yaş arası 69 çocuğun yararlandığı Bakırköy Kadın Cezaevi’ndeki anaokulu yenilendi. Toplanan bağışlar sayesinde bu hedef gerçekleşti ve artık buradaki çocukların, en iyi anaokullarının sahip olduğu koşullarda bir anaokulları var.

İletişim Ofisi

İş ortaklarına stratejik iletişim ve halkla ilişkiler danışmanlığı kapsamında medya ilişkileri, konu yönetimi, kurum içi iletişim, proje tasarlama ve uygulama, kurumsal yayıncılık, medya eğitimi ve kriz yönetimi alanlarında hizmet veren İletişim Ofisi’nin portföyünde, eğitim, sağlık, turizm ve otomotiv sektöründen marka ve kurumlar yer alıyor.
Sunduğu hizmetlerle müşterilerine katma değer yaratan İletişim Ofisi, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nce “Altın Pusula” ile ödüllendirilmiş projelere de sahip.
gaste.tv