Damar açıcı karışımın mucizeleri

Damar bozukluğu, tıkanıklık, damar içinin pütürleşmesine neden olan başlıca sayrılık-hastalık, şeker sayrılığıdır. Bir kez şeker olunca, önce tüm damarlar bozulur, arkasından inme-felç, yürek yangısı-yürek sektesi, beyin damarı tıkanıklığı, beyine kan götüren ana şah damarının tıkanması gibi sorunlar görülebilir.
Ayrıca uzun süre içinde, kemik erimesi, böbreklere vurma, gözleri körleştirme, erliği bozma, unutkanlık gibi birçok etkileri görülür. Ayağınız bile kesilebilir.
İçinin kayganlığını yitirip, pütürleşen damar içlerine yağ katmanları kolayca tutunup, birikerek bazı kesimlerde damar tıkanıklığı oluşturur. Eğer damar tıkanıklığı yürekte ise sekte, bacakta ise inme, beyinde ise beyin kanaması geçirilir, sonra da nereyi bozuyorsa oraya inme gelir ya da ölürsünüz.
O nedenle, unlu, şekerli, tuzlu besinlerden kesinkes uzak durulmalı. Ayrıca donuk yağlar yerine zeytinyağı yeğlenmeli. Bol bol yürümeli, gülünen yerlerde olunmalı, mutlu edip, mutlu olmalı. Ben de 2005’den beri şeker sayrısıyım. Yürek damarım tıkandığından iki kez yürek yangısı geçirdim, 2011’de yarıldım, iki damarım değişti. Ne var ki, sağ boyun şah damarım da yüzde 70 tıkalı olduğundan, beyin yeterince beslenmiyor, başımda bungunluk duyumsuyorum, unutkanlık, güçsüzlük başlıyor.
Şah damarından yarılmak kolay değil. Yarılma sırasında damara kaçacak küçücük bir pıhtı, ya da yağ parçası beyin damarını tıkarsa inme oluyorsunuz. Teyze oğlum bu işlem sırasında bitkisel yaşam girip, göçtü gitti. Damar açıcılar konusunda birçok kocakarı semi-ilacı var. Yaşlılarımız bu konuda sanki birer otacı gibi.
Bir kadın yakınımızın 4 damarı tıkanıkken, izleyen karışımı yaparak tıkanıklığı tümüyle açmış. Şimdi ben de onu uygulayacağım. Bilgiyi sizinle üleşmenin bir görev olduğu kanısıyla aşağıda sunuyorum.
Ana ürünler; karabaş otu, melisa-oğul otu, alıç yaprağı, çoban çökerten.
Yardımcı ürünler; zerdeçal, havlıcan, zencefil
1. Yardımcı ürünler, iyice kaynatılacak. 2. Sonra ana ürünler üzerine kaynayan su dökülüp, dinlenmesi, demlenmesi beklenecek. 3. 5 ile 10 dakika sonra su süzülecek. 4. Her ertende, ayrıca tünde-akşamda aç karnına birer çay bardağı içilecek.
Ben bugün denemeye başladım.
Başka çarem yok.
Sağlıklı günler dilerim.
Karabaş Otu Yararları
Çiçekleri pembe ile mor renklidir. Karabaş otu geleneksel olarak sinirleri dinginleştirmek ile kan dolaşımını düzenlemek için tüketilmektedir. Belleği güçlendirir. Kan dolaşımını hızlandırır. Damar tıkanıklığına iyi gelir. Yiyilceli-kanserli göze oluşumunu yavaşlattığı söylenir. Sinirleri yatıştırır. Sinirsel baş ağrısına iyi gelir. Sidik yolu bozulması iyileştirmesine yardımcı olur. Dış olarak kullanıldığında kaşıntı, kurdeşen gibi deri sayrılıkları belirtilerini azaltır.
Çoban Çökerten Otunun Yararları
Erkeklerde erkeklik bitimi belirtilerini azaltır. Erkeklerde erlik bezi çalışmasını-testesteronu arttıran, dengeleyici, olağan düzeyini korur. Erkeklerde döl sayısı oranı ile devinimliğini artırır. Şeker sayrılığı ile damar tıkanıklığında etkili, böbrek çalıştırıp, taş düşüren, sidik söktüren, cinsel güç arttıran, vücüt direncini arttıran, yüksek kan basıncını-tansiyonu olağan düzeye çeken, kadınlarda yumurtlama sorunlarına karşı kullanılan özelliği vardır.
Melisa Otunun Yararları
Sinirleri yatıştırıcı etkileri ile baş ağrısı, migren, baş dönmesi, kulak çınlaması, uykusuzluk, sara ile sinir bunalımlarında yararlıdır. İnsanı erinçleştirerek sıkıntı, umutsuzluk, tinsel çöküntü, karamsarlık, ürperti ile iç sıkıntısını gidermeye yardımcı olur. Kan şekerini ile kan basıncını-tansiyonu düşürür. Hıçkırığı keser. Soğuk algınlığı, boğaz ağrısı ile soluk darlığına karşı yararlıdır.
Alıç Yaprağı Yararları
Yürek yangısı sakıncasını azaltır. Kan dolaşımını düzenler. Göğüs ağrısına iyi gelir. (Anjin) Yüksek kan basıncını-tansiyonu düşürür. Damarlarda katman oluşumunu engeller. Baş ağrısına iyi gelir. Dinginleştirici etkisi vardır. Kas kasılmalarına iyi gelir.
Zerdeçal Yararları
Çok eski yıllardan bu yana sağlık kaynağı olarak kullanılmakta olan Zerdeçal, kalın bağırsak-kolon yiyilcesi-kanseri, meme yiyilcesi-kanseri ile deri yiyilcesi- kanserinin ile prostat yiyilcesinin önlenmesinde önemli yer tutar. İçeriğinde yer alan kurkumin ayrıca yiyilceye yakalanan kişilerde yiyilcesi gözelerinin yayılmasını da geciktirmektedir. İlerleyen yaş ile birlikte gelen bunama ile Alzheimer’a yakalanma sakıncasını büyük oranda azaltmaktadır. Kanı temizleyerek damar tıkanıklığını engeller. Yürek yangısı sakıncasını azaltır.
Havlıcan Yararları
Ağrıları geçirir, özellikle romatizma ağrısı çekenlere çok yararı vardır. Baş ağrısı ile baş dönmelerini dindirir. Sidik söktürür. Mideyi güçlendirir, sindirim dizgesinin düzene girmesini sağlar. Mide ile bağırsaklarda biriken gazları gidermesi bakımından da etkili bir bitkidir. Vücuda güç verir. Balgamı Söktürür. Bel gevşekliğini ile yatağa işemeyi giderir. 
Zencefil Yararları
Zencefilin yararları arasında ilk sıralarda sindirim sorunlarına, mide ağrısına, hazımsızlığa ile mide bulantısına iyi gelmesi sayılabilir. Bitki geleneksel olarak artrit, kolik, sürgün ile yürek sayrılıklarının iyileştirmesinde yardımcı bir doğal ürün olarak kullanılmaktadır.