SPOR: Kombine satışı…

Koltuk satışları devam ediyor… Beşiktaş’ın 2015-2016 futbol sezonunda oynayacağı iç saha karşılaşmaları için taraftarın ilgisine sunulan kombine koltuk satışları devam ediyor.

Yetkililer detayları şöyle aktardı:

Kombine satın alacak taraftar, kombine koltuklarını BJK Plaza C Blok 5. Kattan ve www.passo.com.tr internet adresinden satın alabilirler.

Taksitli Kombine Alımı:
Denizbank BJK Bonus 6 + 3 Taksit,
Garanti Bankası Bjk Bonus 6 Taksit,
Vakıfbank BJK Taraftar Kart 3+6 Taksit

Tüm taksitli işlemlerde %5.70 vade farkı uygulanmaktadır.

Bir Kişi Toplam 5 Arkadaşı İçin Kombine Satın Alabilir

Bir kişi en fazla beş kombine alabilir. Kombine alımında seçilen beş koltuğa ilgili PASSOLİG kart sahibi beş kişinin TC Kimlik veya Pasaport numarasının tanımlanması zorunludur. Lütfen kombine satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce kombine tanımlanacak tüm taraftarların PASSOLİG kartı olduğundan emin olunuz.

Passolig Kart Sahibi Taraftarların Üyelik Aidat Ödemeleri:
2014 yılı içerisinde Passolig kart almış olan taraftarların E-Bilet kullanım sürelerini www.passolig.com.tr veya BJK Plaza C blokta bulunan Kombine Satış Merkezinden uzatmaları gerekmektedir. Passolig kartların E bilet Kullanım süresi kartın alındığı tarihten itibaren 1 yıldır. Bu süreyi aşan kartların E-Bilet kullanım hakları kombinelerde dahil olmak üzere bloke olacak ve maçlara giriş yapamayacaklardır. www.passolig.com.tr üzerinden giriş yaparak kartınızın E-Bilet geçerlilik tarihini görebilir, dilerseniz başka banka kartlarınızla ya da Passolig kartınızdaki bakiyeyi kullanarak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Divan Üyesi Taraftarların İndirimli Kombine Alımı:
Divan üyelik kartı ile beraber BJK Plaza C Blok 5. Katta bulunan Kombine Satış ofisinden kombinenizi indirimli alabilirsiniz. Divan üyeleri %10 indirimli kombine hakkından tüm tribünlerden yararlanabilecektir. İndirimli kombine alımında divan kurulu üyelerin bizzat kendilerinin başvuru yapılması gerekmektedir.

Öğrenci Taraftarların İndirimli Kombine Alımı:
Öğrenci taraftarlar öğrenci kimliğinin aslı ve fotokopisi ile beraber BJK Plaza C Blok 5. Katta bulunan kombine satış ofisinden kombine koltuklarını %10 indirimli satın alabilirler. Öğrenci indirimli kombine satışları yalnızca Güney Kale Arkası (Eski Açık) tribün için yapılmaktadır.
*Öğrenci kimliği arka yüzünde mevcut öğretim yılı bandrolü olması zorunludur.

Passolig Kart Başvuru Noktaları:
Passolig kart satınalımı BJK Plaza C Blok 5.kattan ve www.passolig.com.tr internet adresinden satın alınabilmektedir.

Passolig Kart Başvurusu için Tıklayınız

Kombine Satış Merkezi Çalışma Saatleri:
Haftaiçi : 10.00 – 19.00
Cumartesi : 10.00 – 19.00
Pazar : 11.00 – 17.00