Transferlerde son durum

Nedendir bilinmez, hemen hemen her yıl şu malum yabancı transferlerimiz hep liglerin başlamasına çok az kala zar zor biter.İleriye dönük hiç bir plan ve programımız olmadığının bu en iyi göstergesidir.Bunun sonucunda da zaten yabancı transferlerimizin %90 hep hüsrandır.
Ben son Quaresma transferi kadar skandalını da hiç görmemiştim.Adamı aldığımız gün bize giderken açtığı dava red edildiği için tazminat ödemeye mahkum olmuşuz ve ilk taksidini o gün ödemek durumunda kalmışız.Fıkra gibi.
Bu adamı siz adeta kovar gibi zararına yollamadınız mı?Aleyhinde atıp tutmadınız mı?Adamı dava etmediniz mi?Şimdi tüm bunları unut,git adamı krallar gibi karşıla,göğsünde çıplak kadın fotoğrafı ile yanına al resim çektir.Bu nasıl BJK duruşu Sn.Fikret Orman?
Meselenin gününü kurtarmak olduğunu tüm BJK liler biliyor.Diyorsun ki içinden”Stad yakında biter,bende taraftarın sevdiği adamı getiririm,birkaç ters vuruşla gol yapar,seyirciyi hareketlendirir, falan filan ,3-5 maç kazanırız sonra Ocak’ta bir kongre yaparım ve tekrar bu havayla kazanırım, 3 senede daha Başkanlık”.
Olay tamamen budur,önemli olan BJK Başkanlığı gerisi mi? Boş ver nasıl olsa her giden enkaz ve borç bırakıyor arkadan gelen de ödüyor,biz nasıl Y.Demirören’in bıraktığını ödemeye çalışıyorsak,bizden sonra da gelenler bizimkileri öder, olur biter.Yani VUR ABALIYA.Abalı kim? Benim 100 küsür yıllık KOCA BEŞİKTAŞ’IM.
Ama sayın Başkan kazın ayağı öyle değil,binlerce genç BJK li bunları görüyor ve biz ağabeylerine dert yanıyor ayrıca da müthiş derecede teşkilatlanıyorlar.Özetle 2000 yılından itibaren başlayan EROZYON a artık dur demenin zamanı geldiğini çok net olarak şahsen görüyorum..
BJK miz sahipsiz değildir.Bu kaliteli genç jenerasyon ile kulübüzün akil insanlarının birleşiminden müthiş bir güçlü bir YÖNETİM ve BAŞKAN çıkacağından eminim.
BJK mizin 3-5 yıllık plan ve programını yapacak,vizyonu değiştirecek,eski alt yapı gerçeğini hayata geçirecek,3 büyüğün 3.cülüğünden 1.liğine yükselecek kısaca BJK mize çağ atlatacak bir YENİ EKİBE BJK mizin çok,ama çok ihtiyacı vardır ve zamanı da artık gelmiştir.
Muhtaç olduğu kudret de damarlarında akan SİYAH-BEYAZ KANDA MEVCUTTUR.
Bunun yanında yeni sezonda BJK mize ve Şenol hocamıza gönülden başarılar diliyorum.
Tüm Beşiktaş’lılara sevgilerimle.