SPOR: “Burada acı çekiyoruz”

Sosa Almanya kampında yaptığı açıklamalarla gündeme yerleşti. “İyi bir başlangıç yaptık. Burada acı çekiyoruz. Acı çekmemiz gerekiyor. Şimdi çektiğimiz bu acılar bize sezon içinde avantaj sağlayacak.

Geçen sene iyi bir sezon geçirdik. Şampiyonluğu son anda kaçırdık. Bu sene yapmamız gereken geçen seneki hataları yapmadan kendimizi geliştirmek. Sezonun kader anlarında hakkını veremedik. Sezonun genelinde oynadığımız oyunu sonunda oynayabilseydik şampiyon olurduk. Çok daha sıkı şekilde çalışmalıyız. Sezon boyu konsantre olmalıyız.

Demba Ba’nın ayrılışına üzüldüm. Büyük bir karakter ve oyuncuydu. Mevcut forvet oyuncuları formayı almak için sıkı bir şekilde çalışıyorlar.

Arjantin’e her gittiğimde Estudiantes’teki arkadaşlarımla bir araya geliyorum. Medya beni Estudiantes ile çok ilişkilendiriyor. Günü birinde Estudiantes’e gitmek istediğimi defalarca söyledim. Bunun doğru zamanda olması gerekiyor. Bir teklif yapıldığı doğru ama karar vermesi gereken kulüp. Kulüpler konuyu masaya yatırmadan söyleyebileceğim bir şey yok.

Geçen sezon ilk sezonumdu. Uyumum gayet iyiydi. Şimdi yeni bir hocamız var. Bizden istediklerini anlamaya çalışıyoruz. Şu anda fiziksel yüklemeler yapılıyor. Daha sonra taktiksel çalışmalara geçeceğiz.

Rakiplerin ne yaptığıyla ilgilenmiyoruz. Geçen sezon yaptığımız hataları bu sene yapmamayı hedefliyoruz. Takım olgunluğu konusunda güçlü hale gelmek istiyoruz.”