Yıldırım Demirören davam hakkında

Değerli Beşiktaş’lilar, 25 Haziran 2015 çok tarihi bir gün oldu. 19 6 2013 deki TFF Genel Kurulunda yaptığım konuşmamdan sonra hemde ben dışarıda olduğum bir sırada kürsüye çıkarak bana haksız ve yanlış beyanlarla hücüm ederek Genel Kurul önünde küçük düşürmeye çalışan Y.D ye o tarihte açtığım maddi ve manevi tazminat davam neticelendi,hemde ne zaman biliyor musunuz,inanamıyacaksınız ama 2 yıl sonra 25.6.2015 tarihinde yani yine bir TFF Genel Kurulunun olduğu tarihte ve aynı saatte.Bu bana büyük Allahın hemde mübarek Ramazan ayında verdiği en büyük lütuf oldu.
Bana hakaret ettiği o kürsüde ben ona çıkıp aynı yerden TC Mahkemelerinin beni haklı görerek onu mahkum ettiğini açıkladım.Bundan daha mutlu bir olay olabilir miydi.Vicdanen çok rahatladım.O tarihte onu Allaha ve TC mahkemelerine havale ettiğimi söylemiştim.Yüce Allahım ve TC Mahkemeleri suçlunun cezasını her zaman olduğu gibi verdi.

TFF Genel Kurulundaki 25.6.2015 tarihli bu konuşmamı YOUTUBE da veya TC Kemal Ulusu adlı Facebook sayfamda seyredebilirsiniz.Ayrıca 19.6.2013 tarihli konuşmamda YOUTUBE vardır,onu da seyredebilirsiniz.

Değerli Beşiktaş’lılar F.Orman’ın da Y.Demirören ve yönetimini denetlettiği malumunuzdur ve de ellerinde çok önemli bir rapor var ,ama nedense!3 yıldır açıklanmıyor,daha doğrusu açıklayamıyorlar.Niye biliyorsunuz.

İnşallah günü gelecek ve cesur BJK liler bunu muhakkak ortaya çıkaracaklar işte o zaman esas gerçekleri öğreneceksiniz.Ben biliyorum,çok kişi de hatta yönetimin de tamamı biliyor,anma açıklanamıyor.Bekleyelim ve görelim.

Beşiktaş’ımıza yeni sezon öncesi hazırlıklarında, kazasız belasız sakatlıksız bir çalışma dönemi geçirmelerini diliyorum.İnşallah devamlı olarak bu yazılarımda dile getirdiğim noksan yerlerimize yönetimimiz bu yıl takviye yapar.Aksi halde geçen seneyi arayabiliriz.Hele SİVOK’u çok.

Gelecek olan Bayramanızı candan kutluyor,sağlıklar ve mutluluklar diliyorum.