BEŞİKTAŞ: Sümer Tilmaç için özel etkinlik

Sümer Tilmaç için özel bir etkinlik gerçekleştirildi.
Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden ünlü oyuncu Sümer Tilmaç’ın satılığa çıkarılan karavanı, müzeye dönüştürülmek üzere Beşiktaş Belediyesi tarafından satın alındı.
Haziran ayında katıldığı bir düğün töreninde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden tiyatro, sinema ve dizi oyuncu Sümer Tilmaç’ın ailesi tarafından satılığa çıkarılan karavanı Beşiktaş Belediyesi tarafından satın alındı. Müzeye dönüştürülmesi planlanan karavanın, Sanatçılar Parkı’nda sergilenmesi hedefleniyor.

İşte yetkililer tarafından etkinlik öncesi verilen detaylar:

Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan usta oyuncu Sümer Tilmaç için bugün saat 16:00’da Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda anma etkinliği düzenlenecek. Etkinliğe Sümer Tilmaç’ın kızı ve gözü gibi sevdiği karavanı da etkinlik alanında olacak.

Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz usta oyuncu Sümer Tilmaç için bugün çok özel bir anma etkinliği düzenlenecek. Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda düzenlenecek etkinliğe usta oyuncunun sevenleri ve kızı katılacak. Ayrıca usta oyuncunun gözü gibi baktığı karavanı da sevenleri için meydana getirilecek ve çok özel anlar yaşatılacak. Siz değerli basın mensuplarını da bu anlamlı etkinlikte aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Yer: Beşiktaş Barbaros Meydanı

Saat: 16:00