SPOR: “Gurur doluyum”

Yeni transfer Andreas Beck, Almanya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Andreas Beck’in açıklamaları şöyle:

“Burada olmak güzel. Birkaç gündür burada çalışıyoruz. Yoğun bir şekilde sezona hazırlanıyoruz. Kuvvet, taktik çalışıyoruz. Antrenman kalitesi ve yoğunluğu beni şaşırttı. Hemen topla çalışmaya başladık. Bu da hoşuma gitti. İkinci idmandan sonra kendimi çok yorgun hissediyorum. Bu da güzel bir olay.

Beşiktaş’tan teklif alınca değerlendirdim. Böyle teklifler kolay gelmiyor.

Burada birçok yetenekli oyuncu var. Hocamız topa sahip olmamızı istiyor. Arkadaşlarım dar alan oyunlarında kalitelerini gösteriyor. Kariyerim boyunca birçok pozisyonda oynadım. Burada da uyum sağlayacağıma inanıyorum.

Beşiktaş’a gelmeden önce birçok kişiden bilgi aldım. Kulübün hedeflerini biliyorum. Derbileri kazanmalı, uluslararası arenada başarı sağlamalı ve şampiyon olmalıyız.

10 sene Almanya’da oynadım. Milli takım forması giydim. Dünya Kupası elemelerinde oynadım. Baskının ne demek olduğunu bilirim. Uzun süre takım kaptanlığı yaptım. Baskıya hazırım.

Savunma ve hücum arasında bir denge olmalı. Öncelikle iyi savunma yapmak gerekir. Oyunu ileride oynayan takımlarda hücum da yapmak gerek. Kendimi takımın işçisi olarak görüyorum. Koşular yaparak öndeki oyuncuya alan yaratmam gerekiyor. Ortalar yapmam gerekiyor. Geçen sezon dört asistle oynadım. Bu sezon da en az o kadar asist yapmayı hedefliyorum.

Bu ailenin bir parçası olmak benim için gurur. Kişisel olarak başarılı olmak istiyorum ve takıma katkı yapmayı hedefliyorum.”