BEŞİKTAŞ: Perşembe İftar Programı

Binlerce Beşiktaş ve İstanbullu iftar programında buluşuyor. Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda kurulan iftar çadırında her akşam binlerce vatandaş hep birlikte iftar yapmanın keyfini yaşıyor.
Her akşam farklı farklı konukların yer aldığı organizasyonda iftara katılan vatandaşlar tasavvuf müziği ve semazenlerle hoşça vakit geçiriyor…

Beşiktaş Belediyesi ile hayırsever vatandaşların işbirliği ile oluşturulan iftar çadırlarına bu yıl da binlerce vatandaş misafir oluyor. Her akşam özenle hazırlanan masalarda yemeklerini yiyen vatandaşlar ayrıca hep birlikte iftar yapmanın da hazını tadıyorlar. Ayrıca her akşam iftar çadırlarına misafir olan vatandaşlar semazen gösterisi ve tasavvuf müzik dinletisi ziyafeti yaşıyor.

İlk iftarda 3 semavi dini buluşturan Beşiktaş Belediyesi, her akşam birbirinden önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Değerli ilahiyatçılar ile iftar öncesi program ile vatandaşlar oruç ile alakalı sorularına yanıt buluyor, bu sohbet Halk Tv’den canlı olarak yayınlanıyor.

SANATÇI EGE DE İFTARA KATILDI
Tüm bu etkinlikler Ramazan boyunca Beşiktaşlılar ile buluşmaya devam edecek. Ayrıca Ramazan’ın 5. gününde sanatçı Ege de Beşiktaşlılarla birlikte iftar yaptı.

Öte yandan Perşembe günü de Beşiktaş’ta Barbaros Meydanı’ndan iftar programı devam ediyor.