SPOR: Toraman’dan sert sözler

İbrahim Toraman, Beşiktaş’tan beklediği davet gelmeyince futbolu bıraktı. Bir kulüp personelinin kamp kadrosunda olmadığını kendisine söylediğini kaydeden tecrübeli futbolcu, “Üç yıllımı heba eden Başkan Fikret Orman’a hakkımı helal etmiyorum” dedi.
İşte detaylar:
Şenol Güneş takımın başına geçince Beşiktaş’a dönmek için umutlanan 33 yaşındaki futbolcu, twitter hesabından yaptığı açıklamada Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu tarafından 3 yıl boyunca aldatıldığını savundu ve çok sert ifadeler kullandı. İşte Toraman’ın açıklamaları:

– Beşiktaş forması giydiğim 10 yıl boyunca büyük gurur duydum. Son 3 yılda sabırlı davrandım. Yöneticilerle defalarca konuşmama rağmen bir türlü çözüm üretilmedi ve sürekli oyalandım. Takımım zarar görmesin diye hep sükûnetimi korudum. Ancak uğradım haksızlığı ilk ve son kez dile getirmeden edemeyeceğim.

– Beni dün bir kulüp personeli arayarak, ‘Hoca seni çok seviyor. Ancak elindeki kadronun yeterli olduğunu düşünüyor. Kamp kadrosunda yoksun. Benden kulüp adına sana teşekkür etmem istendi’ dedi. 10 yılını bu kulübe vermiş, kaptanlık yapmış bir futbolcuya görülen saygı bu maalesef!

– Başkanı geçtim, herhangi bir yönetici de mi arayamazdı! Sadece bir kulüp personeli ile bana veda ediliyor. Futbolu çok iyi bildiklerini zanneden bu yönetim zihniyetiyle başarının geleceğini ve Beşiktaşımızın yarınlarının güvende olduğunu hiç sanmıyorum.

– Beşiktaş’ta oynamayacaksam bu saatten sonra futbol oynamanın da manası yok. Tüm Beşiktaş camiasına, taraftarına, personeline hakkımı helal ediyorum. Umarım onlar da bana haklarını helal ederler. Ancak, 3 yıllımı heba eden, beni oyalayan, verdikleri sözleri tutmayan başta Başkan Fikret Orman olmak üzere, mevcut yönetime hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum.