SPOR: “Beşiktaş’ta yeni yapılanma olacak”

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in teknik direktör oluşu, Tamer Tuna’nın yardımcılığa gelişi ile birlikte merak edilen bir çok soruya Başkan Orman yanıt verdi. İşte teknik heyet ile ilgili merat edilen sorulana Başkan Orman’dan yorumlar:

“ŞENOL GÜNEŞ’İ ÇOK İYİ TANIRIZ”

Teknik direktör Şenol Güneş hakkında da konuşan Orman, “Şenol Hoca’yı iyi tanırız. Sevdiğimiz bir insandır. Şu anda o da kadrosunu oluşturmaya uğraşıyor. Ümraniye ile ilgili yatırım planı daha evvel aldığımız bir karardı. Şenol Hoca’nın görüşleri ile yapmak daha da iyi oldu. Şu anda o bir tatil yaptı. Dün ilk kez oturduk konuştuk. Transferler ve yapılacak işlerle alaklı. Ben ve asbaşkanım Umut Güner buradayız. Ahmet Bey de Ümraniye ile alakalı çalışıyor. Erdal Torunoğulları transferle alakalı çalışmalar içerisinde. İstişareler yapıyoruz.

Şenol Hoca çok pozitif ve akıllı bir adam. Altına ekip kurduk, Tamer Tuna geldi. Bizim eski ekibimiz var
GEÇEN YIL TEKNİK EKİPTE HATA YAPTIK
Şenol Güneş’in ekibi hakkında da açıklamalar yapan Orman, “Geçen sene Tamer Tuna gibi birinin olmamasının acısını çok çekti. Teknik direktörün yardımcıları çok önemli. Tamer, kendini çok geliştirdi. Ben 2002 senesinde Tamer’i transfer ettim, Trabzonspor’dan. Şanssızlıklar yaşadı. Kendini epeyi geliştirdi İstikbalde Beşiktaş’a hocalık yapacak vasıflarda. Hoca kim olursa olsun, Tamer’in 1. yardımcı olmasını istiyordum. Şenol Hoca, her şeyden evvel iyi bir öğretmendir. Görev itibarıyla çizgilerini bilen bir yapıyla mutlu olacaktı. Tamer ile görüştürdük, hiç sıkıntı yok. Tamer saygılı, tanıdığımız bir futbol adamıdır” ifadelerini kullandı
“FUTBOLDA YENİ BİR YAPILANMAYA GİDECEĞİZ”
Futbolda yeni bir yapılanmaya gideceklerini dile getiren Orman, “Futbolda tekrar bir yapılanma olacak. A takımı bir tarafta, diğer altyapı takımları ile koordinasyon sağlayacak bir direktör bulacağız. Pilot ve kardeş takım uygulamalarında sona geldik. Finansal durumumuz uygun olsaydı, bu yıl bir pilot takım alacaktık bu sene. Bütün bu organizasyonu yönetecek biri lazım” dedi.