Olmadı Fikret Orman!!!

Beşiktaş Kulübü Başkanı’nı dinliyorum…
Diyor ki:
Beşiktaşlı neler istiyor?
-Stadın bir an önce ve acilen yapılmasını
-Borçlardan kurtulmak, borçların artmaması,
-Ümraniye tesislerinin geliştirilmesi,
-Fulya’nın yapılması…
-vs..vs…
Doğru diyor Başkan, Beşiktaşlı bunu istiyor.
Haliyle biz de…
Başka bir şey demiyoruz ki zaten!!!
Eleştirilerimiz de bunların hiç birinin yapılmaması içindir.
Ama sormak gerekmiyor mu, Başkan’a: “Göreve geldiğinizden bu yana bu söylediklerinizden hangisini yaptınız?
Demirören konusunu hiç açmıyorum bile…
Başka bin bir türlü rezaleti de…
Başkan; bu sözlerin arkasından bir şey daha ekliyor.
“Ahmet Abi yani; Ahmet Nur Çebi ile aramızı açmak istiyorlar!!!
Ahmet abiye söyledim: Bu stat yapılana kadar bizim aramızı açaçaklar, çok şeyler söyleyecekler”
Valla ben ne Ahmet Nur Çebi’yi tanırım, ne de Fikret Orman’ı…
Sadece Beşiktaş’ı tanırım!..
Kim aralarını bozmak ister, kim Başkan olmak ister bilemem ama varsa aralarında sorunları kendilerini çözsün. Aralarını bozanlarını da açıklasın biz de öğrenelim. Neden bu konuyu sürekli gündeme getiriyor önce bunu açıklaması lazım ki tartışma sağlıklı olsun.
Beşiktaş Başkanı bir de aday olacak kişilere yine “Erkek gibi davransınlar” dedi. Daha önce de birilerine k…… gibi ! söylemini kullanmıştı. Bunu bilerek mi yapıyor, ağzından mı kaçıyor anlamak mümkün değil…
Sosyal medyada yazı yazanları ise aynı kefeye koyuyor. ”Çoluk çocuk hepsi” diyor. “Tokat yedin mi, dayak yedin mi?” diyor. Küfür eden hakaret eden tamam da, eleştirenlere de aynı şeyi söylüyor sanki!.. Bir gönderme var bu laflarda… Demokratik bir ortam isterken, bu ne şimdi… Çok yadırgadım!.. Söyle söyle, sonra “Canları sağolsun” diyor. Olmaz başkan! Siyasetçi gibi davranma!..
Son bir söz de yine Başkan’ın canımızı yakan söylemine;
Karşısına almış genç bir gazeteci, “Basına kızıyorum diyor, aşağılıyor resmen!.. Hem de TRT ekranında… O zaman çıkma basının karşısına, kamuoyuna sesleniyorsun… Soruları önceden ver gazeteci sorsun istersen… Veya yap, açıklamanı. internet sitesinden… Yalan mı dedin!!! Tüm sıkıntıları sırala, yalan yanlış yapanları veya söylemleri isim isim bildir, biz de neler yalan yorumluyalım. Beşiktaş büyük bir camia hepimiz herşeyi öğrenelim.
Devletin Valisi, soru soran basın mensubunu gözaltına aldırır, emniyet güçleri tekme tokat girer, küfür kafir her yerde, koskoca Başkanım diyorsun, bu nasıl hakaret?.. Karşısındaki basın mensubu da kalkıp bir laf söylemiyor. Teşekkür ediyor.
Biz Beşiktaş için en ağır eleştirilerimizde bile Başkan’a saygı gösteriyoruz, tüm eleştirilerimiz de saygı çercevesinde yapıyoruz. Ama onun değil basın mensuplarına taraftara bile saygı gösterdiğine inanmıyoruz.
Ben de oturdum Beşiktaş için neler söyleyecek diye bekledim, meğer egosunu tatmin edecekmiş!.. Çok yer gezdiğini gördüğünü bile öğrendik. Ama Stadın, Fulya’nın hangi tarihte biteceğini öğrenemedik bu kadar konuşmadan. Veya borcun neden arttığını, ne zaman sonlanacağını da…
Valla kendim adıma konuşuyorum, hiçbir menfaat ve beklentimiz yok!.. Ama her şeyi çorba yapmak bir başkana yakışmaz…
TGC ve TSYD bu tür davranışlara bir tavır almalı. Gazeteci arkadaşımız bizim Radyo Beşiktaş’a programlara da katılan Rıdvan Akar iletişim direktörü olmuş, umarım onun vasıtasıyla bu tür çıkışlara bir son verilir. Allah kolaylık versin!!!