BEŞİKTAŞ: Ortaköy arazisinde skandal!

CHP, İBB meclis Grubu Avukatlarından Av.Hüseyin Doğan’ın, Beşiktaş Ortaköy’de Trilyonluk arazinin plan tadilatıyla ilgili açtığı davayı, Danıştay’da kazanmasına rağmen feragat ettiği dava ile ilgili bir skandal iddia ortaya atıldı.
İşte iddialardan detaylar:
Mahkeme tarafından Avukatı azleden meclis üyesi Serdar Bayraktar’a gönderilen tebligatın, Bayraktar’ın eline geçmemesi için, postacının elinden alındığı ortaya çıktı. Tebligatın mahkeme kaleminden itibaren takip edilerek, azledilen Avukatla aynı ofiste çalışan başka bir Avukat vasıtasıyla, dağıtıma girmeden postacıdan alındığı öğrenildi.

Olayı doğrulayan İBB meclis üyesi Serdar Bayraktar “Mahkemenin verdiği kararın tebligatı mahkeme kaleminden postaya verilmiş ancak, azlettiğim Avukatla aynı ofiste çalışan başka bir Avukat, tebligatı kalemden takip ederek, postaneden dağıtıma çıkarken postacıdan almış. O nedenle tebligat bana ulaşmamış” dedi. Ama ben bu dosyada feragat etmeyen tek kişi olarak mahkeme kararına itiraz ettim. Mahkeme de benim azilnamemi dikkate almadan karar vermiş. İtirazım büyük ihtimalle kabul edilecektir ve biz bu davayı kazanacağız” dedi

SERDAR BAYRAKTAR AVUKATI NEDEN AZLETMİŞTİ.

CHP Eski Meclis Üyesi Av.Tuncer ÖZYAVUZ 2013 yılında Serdar Bayraktar’ı arayarak “Davalı taraf yanımda çalışan avukatla 2 sefer görüşme teklif etti.Biz kabul etmedik ama ne olur olmaz sen azlet”. Serdar Bayraktar’da bunun üzerine Av.Hüseyin Doğan’ı azlediyor.