BEŞİKTAŞ: Engelli bireylere psikolog

Engelli bireylere ve engelli ailelerine Beşiktaş’ta danışmanlık hizmeti veriliyor. Konuyla ilgili detaylar içinde şunlar yer alıyor:
Beşiktaş Belediyesi tarafından ücretsiz psikolog hizmeti veriliyor. Randevu almak için aranılacak numara iletişim merkezi hattı olarak bilinen 444 44 55 no olarak karşımıza çıkıyor. Buna göre Beşiktaş Belediyesi’nin iletişim numarası olan 444 44 55’i arayarak, engelli psikoloğundan randevu alabilirsiniz. Ayrıca Beşiktaş’ta ikamet etmeyenlerin de bu hizmetten yararlanabileceği duyuruldu.
Hizmet ile ilgili bazı detaylar ise şöyle:
“Gündelik hayatımızda sıklıkla yaşam güçlükleri olarak adlandırabileceğimiz birtakım zorluklarla karşılaşabiliriz. Bu zorlukların bir kısmını atlatmakta ve onlarla baş etmekte güçlük çekebiliriz. Kişinin mevcut kaynakları, bu zorlukları çözmek için yeterli olmayabilir. Bu gibi dönemlerde, psikolojik yardıma ihtiyacı duyulabilir.

Beşiktaş Belediyesi de bu anlayış içinde halkın psikolojik sorunlarına yönelik destek sağlamak, insanların ekonomik, sosyal ve kültürel bunalımlarına çözüm bulmak amacıyla ihtiyaç sahibi Beşiktaşlılara ücretsiz hizmet veriyor.

Çocuk ve Ergenlere Yönelik Psikoterapi Hizmeti
Beşiktaş Belediyesi 0-18 yaş arası çocuk, ergen ve ailelerine yönelik Uzman Klinik Psikolog Nergiz Özdemir tarafından psikoterapi hizmeti sunmaktadır. Çocuk ve ergenlerin her şeyden önce bedenen ve ruhsal olarak sağlıklı ve mutlu olmalarını önemsiyoruz. Çocuk veya ergenin yaşadığı sorunların tanımlanması ve bu sorunların çocuk ve ergende bıraktığı olumsuz etkilerini belirleyip, psikoterapi sürecinin başlatılması hedeflenmektedir. “