DUYURU: Gazete Beşiktaş çıktı!

Bağımsız siyasi Gazete Beşiktaş Haziran ayı sayısı çıktı. On bin adet basılan Gazete Beşiktaş’ın dağıtımı bugün itibariyle tamamlandı. Gazete Beşiktaş’ı temin edemeyenler için eşzamanlı olarak internet üzerinden de yayınlıyoruz. Dünyanın her yerinden istediğiniz zaman gazeteniz elinizdeymiş gibi sayfaları çevirerek okuyabilirsiniz.

Bağımsız siyasi gazete Gazete Beşiktaş 2000 yılından bu yana düzenli olarak haftalık 15 günlük ve aylık olarak yayınlanmaktadır. 2015 yılında aylık olarak yayın hayatına devam eden ve yazılı basın şeklinde 12 sayfa basılan ve dağıtılan Gazete Beşiktaş, Beşiktaş’ın ve Beşiktaşlı’nın ilk ve tek gazetesi olup baskı ile eş zamanlı olarak internet ortamında da dünyanın her yerinden okunabilmesi için yayınlanmaktadır.
GAZETE BEŞİKTAŞ’ı okumak için tıklayınız.

Beşiktaş Medya Grup’un diğer bir yayın organı Radyo Beşiktaş ve www.besiktas.com.tr haber sitesidir. 7/24 canlı ve bant yayın ile birlikte tüm dünyadan Türkiye’deb ve Beşiktaş’tan son dakika haber ve yorumlar yayınlayan internet sitemiz milyonlarca kişiye ulaşmaktadır.
(IPad – IPhone Android ve diğer tüm tablet, bilgisayar ve cep telefonlarından Radyo Beşiktaş’ı dinlemek, internet sitelerimizi ziyaret etmek istiyorsanız ücretsiz AppStore Mağazalarından uygulamamızı indirebilirsiniz.)