İSTANBUL: O taksiler indirimli!

Taksicilerle yolcuları buluşturarak hızlı, kolay ve güvenli seyahat ortamı sunan BiTaksi ile İstanbul’da yolculuk yapanlar taksimetreye Mayıs ayı sonuna kadar daha az ödeyecek.
İşte detaylar:

Saat 10:00 – 17:00 ve 20:00 – 07:00 arasında yapılan kredi kartı ve BKM Express ile ödenen tüm yolculuklar yüzde 20 indirimli olacak. 31 Mayıs Pazar günü 23.59’da son bulacak kampanyada tek yolculukta maksimum indirim tutarı ise 10 TL olarak belirlendi.

Yetkililer bitaksi hakkında şu detayları aktardı:
BiTaksi Hakkında: “Cebindeki Taksi” sloganıyla yola çıkan, taksicilerle yolcuları akıllı telefon uygulamasında buluşturarak hızlı, kolay ve güvenli seyahat ortamı sağlayan BiTaksi, Mart 2013’de kuruldu. 60 kişilik bir ekibe sahip olan BiTaksi’nin şu anda İstanbul’da biri merkez olmak üzere 4, Ankara’da da 1 ofisi bulunuyor. Yolcularına kredi kartı, BKM Express ve PayPal ile de ödeme imkanı sağlayan BiTaksi yüzde yüz yerli yazılıma sahip. 2015 yılında İzmir’de de hizmet girmesi planlanan BiTaksi’ye kayıtlı İstanbul’da 11 bin, Ankara’da ise 1000’in üzerinde sürücü bulunuyor. BiTaksi uygulaması, iOS ve Android işletim sistemli akıllı telefonlara 1 Milyon 250 bin kişi tarafından indirildi.