BEŞİKTAŞ: Mamaları paylaştırabilirsiniz!

Ünlü spor eğitmeni Murat Bür liderliğinde, Hepsiburada.com, Beşiktaş Belediyesi ve iyilikpaylas.org işbirliği ile düzenlenen #mamapaylasbesiktas kampanyası, sahipsiz sokak hayvanlarına sürdürülebilir besleme maması sağlamayı amaçlıyor.

İşte konuyla ilgili bazı detaylar:
Sokak hayvanlarına yardım etmek isteyen hayvanseverler, Beşiktaş Belediyesi, iyilikpaylas.org sosyal bağış platformu, ünlü spor eğitmeni Murat Bür ve Türkiye’nin lider e-ticaret platformu hepsiburada.com işbirliğiyle ortaya çıkan #mamapaylasbesiktas kampanyasıyla birlikte bu isteklerini yerine getirebilecek.

Hepsiburada.com’un Pet Shop kategorisini ziyaret ederek “Beşiktaş Belediyesi Kedi ve Köpek Gönüllü Besleme Maması” ürününü alan hayvanseverler, sahipsiz sokak hayvanlarına mama bağışlamış olacak. Hepsiburada.com tarafından Beşiktaş Belediyesi’ne ulaştırılan bu mamalar, Beşiktaş’taki 23 muhtarlığa ve her gün sokak hayvanlarını beslemeye çalışan gönüllülere ulaştırılacak. Sokak hayvanlarına yoğunluk ve zamansızlık gibi faktörler nedeniyle yardım edemeyen hayvanseverler, bu kampanyaya katılarak sevimli dostlarına destek olabilecek.

Beşiktaş Belediyesi, ünlü spor eğitmeni Murat Bür, iyilikpaylas.org platformu ve hepsiburada.com, tüm hayvanseverleri sahipsiz sokak hayvanlarına destek olmaya çağırıyor.

Kampanyaya dikkat çekmek için kamera karşısına geçen Murat Bür, Beşiktaş sakinlerini ve sokak hayvanlarına destek olmak isteyen hayvanseverleri #mamapaylasbesiktas kampanyasına destek olmaya çağırıyor.

Murat Bür’ün rol aldığı sokak hayvanları için #mamapaylasbesiktas kampanya videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.