BEŞİKTAŞ: Engeliler unutulmadı

Keller Williams Türkiye çalışanları “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları topluma katkıda bulunmak için kendi bölgelerinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor. Bu projeler kapsamında Beşiktaş Belediyesi katkıları ve Keller Williams Türkiye sponsorluğunda, Dilek Sabancı Parkı’nda; piknik, eğlence, müzik dinletisi ve uçurtma şenliği düzenledi.

Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen piknik etkinliği, Kerim-Selim Kardeşler Mandolin ve Gitar dinletisi ile devam etti.

Etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Demirok, Engelli Koordinasyon Merkezi Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Hazinedar engelli vatandaşlara yönelik yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında konuşma yaptı. Başkan, “Göreve geldiğimiz Nisan 2014 tarihinden beri çok hassas olduğum ve önceliğim olarak gördüğüm Engelliler konusuna özel bir önem veriyor ve çalışmalarımı bu doğrultuda yürütüyorum. Danışmanım Murat Demirok ile beraber belediyemizdeki her icraatımızı engelli gözüyle de görmeye gayret ediyor, projelerimizi bu minvalde şekillendiriyor, Beşiktaş’ı engelliler için konforlu hale getirmeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.