SPOR: “İçeri gir” gerilimi!

Trabzonspor maçı sonrası iki takımın oyuncularını tebrik etmek isteyen Slaven Bilic, kendisinden bir an önce içeri girmesini isteyen Stat Müdürü Mehmet Emin’in yaptığı el hareketine çok sinirlendi ve ortalık karıştı.
Hürriyet gazetesindeki detaylar şöyle: Beşiktaş’ın 2-0 kazandığı maç sonrasında saha içinde gergin anlar yaşandı. sporx’in haberine göre siyah beyazlıların teknik direktörü Slaven Bilic, iki takımın oyuncularını tebrik etmek için tünel girişine geldiği sırada Trabzonspor Kulübü Tesis ve Stad Müdürü Mehmet Emin kendisine, ‘bir an önce soyunma odasına gitmesi gerektiğini’ işaret etti. Ancak Bilic sporculara sarılmaya devam edince, Mehmet Emin, Hırvat hocaya bu kez eliyle tünele sokmak istedi. Bu hareke çok sinirlenen Bilic, ‘bana dokunma, çek elini’ anlamına gelen bir işaret yaptı ve sporculara sarılmaya devam etti.
Bu arada isminin Turgut olduğu öğrenilen bir Beşiktaşlı yetkili de olaya dahil oldu. Mehmet Emin’in yanına gelerek, “Ya hocam bırakın Allah’ınızı severseniz bu işleri. Hoca sporculara sarılıyor. Ne olacak” dedi. Emin ise, “Zaten yenilmişiz. Taraftar kızgın. Dolaşmanın ne manası var? Girsin içeri” cevabını verdi. Tartışma, Beşiktaşlıların; Slaven Bilic ve Turgut adlı kulüp görevlisini soyunma odasına götürmesiyle son buldu.