Bölünme Ey Türk!..

Bölünme Ey Türk! Karşıtını İyi Tanı.
Değerli kardeşlerim, yol arkadaşlarım! Birbirleriniz arasındaki benzemezlikleri görüp birbirinizi kırmayın. Birbirimizi birleştiren özellikleri öne çıkarın. Aranızda küçük ayrılıklar olsa da, hepimiz Türklükte birleşiyoruz.
Hepimiz yurtseveriz, hepimiz ülke, Albayrak sevdalısıyız.
Sizin karşıtımız biz değiliz. Bizim karşıtımız; ülkemizin bütünlüğünü bozan, Cumhuriyet Türkçülüğe karşı duran, yurtseverliği karşı duran, kendine “Kayzer-i Rum(Rum İmparatoru)” diyen Osmanlıcığa özlem duyanlar, Türkün geleceğini Batıya emanet eden, Cumhuriyet ile Türk devrimlerine karşı duran, eğitimsiz toplumun oylarıyla yönetimi ele geçirmiş, zümre yönetimidir.
Onlar, bizim ülkümüzü, onlar bizim onur duyduğumuz ortak değerimiz ergenekonumuzu, onlar bizim Cumhuriyetimizi, onlar bizim andımızı, onlar bizim bayrağımızı, onlar bizim biril(üniter) yapımızı, onlar bizim Türk Dilimizi kirlettiler.
Gücünüzü, tıpkı 1980 öncesi olduğu gibi(sen komünistsin, sen kapitalistsin, sen sağcısın, sen dincisin, sen ülkücüsün, sen Maocusun, sen Kastrocusun) diye kırmayın.
1980 öncesi ülkenin değerleri elden gitti, toprakta Türkün kanı kaldı.
İşbirlikçi zümre yönetimi egemenliği ele geçirdi. Kendi yurdunu yabancılarla sömürmeye başladı. Onlar semirirken, toplum yoksul, çaresiz kaldı, bir sürüngene, kandırmacalarla güdülen bir sürüye döndü.
Bugün Türkiye’yi kendine “Türk” demeyen soysuzlar yönetiyor.
Bunu göremiyor muyuz?
Mezheplerine, soylarına, dinlerine, dillerine göre bölmek emperyalistlerin bize uyguladıkları oyundur.
Ey Türk bu oyuna gelme.
Hangi mezhep, hangi soy, hangi siyasi görüşten olursa olsun, Cumhuriyet ile Türk devrimlerinin, Kemalizmin savunusunu yapan, Türklüğü ile onur duyan, Türkçe konuşan, Türk ulusunun yüceliğine inanan, her birey bizdendir.
Karşıtlarını iyi tanı, birbirini kırarak işbirlikçilerle yabancı sömürgecilerinin oyununa gelme.
Biz uyduruk iç çatışmalarla uğraşırken, yabancılar Türk topraklarındaki madenlerin, petrolün, doğal gazın %80’ini, Yunanlı bankalar Türk köylüsüne açtığı kredilerle Batı Anadolu’nun %7’sini ele geçirdiler.
Bunu gör ey Türk!
Ellerini kenetle, başını dik tut, işbirlikçilere karşı diren.
Bu ülkenin toprakları bizim atalarımız kanlarıyla sulandı.
Gün şu parti, bu parti günü değildir. Artık Türkiye’de sandık da yalandır, demokrasi de, hukuk da. Güvenilecek tek değer kalmıştır, o da Türklük ile Türk devrimleri savunuculuğu.
Atatürk döneminde açılan fabrikalar kapatıldı, Cumhuriyetin üretim kaynakları ile işletmeleri yabancıların eline geçti. Yediğin sebze ile meyveyi, yediğin yemeği, giydiğin giysiyi, alo dediğin telefonu, aracı bile onlar sana satıyorlar.
Kendi ülkende seni soyuyorlar.
Sen gittikçe onlara borçlanıyorsun. Bunun adı kanlı sömürüdür.
Ey Türk!!!
Uyan artık uyan!
İç çatışmalar dur de!
Eğer gerçekten emperyalizm karşıtı Türksen, düş görmeyi bırak, ayrımcılığı bırak. Ayrımcılık, particilik yapma, titre de kendine gel, gerçekleri oku, okut, emperyalizm ile işbirlikçilere karşı ulusçu cephede Türkiye için dayanışmaya katıl.
Emreyalistleri hep birlikte kargışlayalım(lanetleyelim).
Türk Ulusunda, albayrakta, Türkçe’de, bölünmez Türk yurdunda birleş.
Ne Mutlu Türküm Diyene…..