SPOR: Fedakarlık örneği

4 aydan bu yana para alamayan Siyah-Beyazlı ekipte Futbol Şube Başkanı Ahmet Nur Çebi oyuncularla mini bir toplantı yaptı.
İşte konuyla ilgili bazı detaylar ise şöyle:
Şampiyonluk mücadelesi veren, buna karşın ekonomik sıkıntılarla da mücadele eden Siyah-Beyazlı oyuncular, yaklaşık 4 aydır kulüpten para alamıyordu. 3 gün önce Futbol Şube Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelen bazı futbolcular, ödenmeyen paralar ve takımla ilgili konuları masaya yatırdı. Tesislerde futbolculardan Demba Ba, Sivok, Veli, Gökhan Töre, Oğuzhan ve Tolgay ile görüşen Çebi, sıkıntıları anlattı.
Sözlerine şampiyonluğa inandıklarını söyleyerek başlayan Ahmet Nur Çebi, “Öncelikle maddi sıkıntıları bugüne kadar şikayet etmediğiniz ve bunu sorun haline getirmediğiniz için size teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki göreve geldiğimiz günden beri sürekli borç ödüyoruz. Ayrıca bir yandan da stat yapıyoruz. Hepimiz o stadın bir an önce bitmesini istiyoruz. 4 aydır paralarınızı alamıyorsunuz. Bu büyük sıkıntıyı çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Merak etmeyin 10 gün içinde 20 milyon TL’lik bir kaynaktan para gelecek. Bu parayla da alacaklarınız dağıtılacak” dedi.
Bu konuşmanın ardından söz alan futbolcuların, Çebi’nin gözlerini yaşartan sözler söyledikleri ortaya çıktı. Para sıkıntısının her takımda yaşanabileceğini dile getiren Kartal’ın yıldızları, “Başkanım hepimiz profesyoneliz. Tabi ki paralarımızın gününde ödenmesini isteriz. Ancak ortada bir sıkıntı varsa beklemeyi de biliriz. Hepimiz Beşiktaş’ta olmaktan çok mutluyuz. Hele yeni stada kavuşmayı herkesten çok biz istiyoruz. Para krizini sorun etmeyiz. Bu durumun şampiyonluk yarışına bir etkisi olmayacağı konusunda rahat olabilirsiniz. Ancak sizden bir talebimiz var. Para konusunda biz biraz daha bekleriz ama çalışanlarımız da 3 aydır maaş alamıyor. Öncelik onlara verilsin. Bu insanların aldıkları paralar bize göre çok daha mütevazı. Hepsi ev geçindiriyor. Sıkıntıya karşın tesiste varını yoğunu ortaya koyuyorlar. Bir an bile şikayetçi olmadılar. Lütfen onların maaşlarına öncelik verin. Tek ricamız onların maaşlarının en kısa sürede ödenmesi” ricasında bulundu.