SPOR: “Gözünde parıltı gördüm”

17 Aralık yolsuzluk operasyonunda göz altına alınan İranlı ünlü işadamı Reza Zarrab’ın Beşiktaş Kulübü’nden başkan Fikret Orman’la buluşması üzerine sosyal medyada da büyük yankı bulurken başkan orman konuyla ilgili olarak da medyaya açıklamada bulundu.
Zarrab ile ilgili olarak gözünde Beşiktaşlılığı gördüğünü söylerek görüşmesiyle ilgili değerlendirmede bulundu.
Orman, “O arkadaş Beşiktaşlı olduğunu söyledi, ben de ondan öyle bir enerji aldım. Yolda birini gördüğüm zaman anlıyorum Beşiktaşlı olduğunu. Çünkü Beşiktaş başkanını görünce gözleri parlıyor” diye konuştu.
Diğer detaylar şöyle:
“REZA BEY İYİ BİR BEŞİKTAŞLI”
Orman tepkilere sert cevap vererek, “Beşiktaş’ın bugüne kadar 3 senelik süreçte herkesle temas kurmuşumdur. Dünyanın her yerine gidip, Beşiktaşlılar’la beraber oluyorum, Beşiktaş’ı temsil ediyorum. Benim işlerimden bir tanesi inşaat işidir. Yani proje geliştiricisiyim. Bu dönemde bir tane işe başlamadım, iş almadım, arazi almadım. Kendim zarar çeksem de bir tane işe girmedim. Ben Reza Bey’i tanımam. Reza Bey iyi bir Beşiktaşlı. Ben Beşiktaşlı paşaları Silivri’de ziyarete gittim. Bu benim görevim. Reza Bey suçlu mudur? Aranıyor mu bu arkadaş? Polis mi peşinde bu arkadaşın? Ben bunu saklıyor muyum? Arkadaş Beşiktaşlı, Beşiktaş Kulübü’nden loca almak istemiş, parasını ödemiş. Biz o partiye mensupmuş, o yapıya mensupmuş diye mi ayırt edeceğiz? Ne yapmışız biz, adamla görüşmüşüz. Biz kimseden yardım istememişizdir, almamışızdır. Kimseden para istemedik. En yakın dostlarımdan biri Masimov’dur, sormuştur ”Ne yapabilirim?” ben de ”Loca al” demişimdir” açıklamasını yaptı.