SPOR: Hacize protesto

Beşiktaş’ta bu sabah başlayan haciz şoku 12 saatlik bekleyiş ve işlemlerin ardından sona erdi. Kulüp binasından mutlaka malları çıkarmak isteyen avukatlara haciz memuru, toplumsal intihal yaratır gerekçesiyle izin vermedi.
Ancak, Spor A.Ş. katında bulunan bütün mal varlıklarının tek tek tutanak altına alınması ve kulüp avukatlarından birinin üzerine zimmetlenmesi vasıtasıyla haciz işlemleri gerçekleştirilmiş oldu. Böylelikle bu işlemden sonra kulüp önünde bekleyen kamyonlar Akaretler’i terketti.
Beşiktaş Kulübü’nden fiili olarak mal çıkışı olmadan, zimmetleme vasıtasıyla haciz işlemleri tamamlanmış oldu.
İşte detaylar:
İcra takibinin yapıldığı sırada kulüp binası önünde gün boyu bazı tribün liderleri ve taraftarlar bekleyerek gelişmeleri takip etmeye çalıştı. Akşam saatlerinde gelen bir grup “Beşiktaş’ın sahibi taraftarıdır” tezahüratlarıyla kulüp binası önündeki avluya girdi.
Tepkisini Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’a yönelten grup “İki sene oldu, senin sıran doldu, yeter artık Fikret, Beşiktaş’ı terk et” şeklinde tezahürat yaptı. Grup kısa bir süre tezahürat yaptıktan sonra avludan ayrılıp yolun karşısındaki parkta beklemeye başladı.
İcra işlemleri yapılırken kulüp binasına akşam saatlerinde yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ürkmezgil ile Hakan Özköse geldi.