BEŞİKTAŞ: Mısır’da bir gün…

Yeryüzünde Başka Bir Gece, Levent Kültür’de seyircisiyle buluşuyor. Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit’te bu hafta, David Munoz’un “Yeryüzünde Başka Bir Gece” belgeseli Levent Kültür Merkezi’nde gösterilecek.
Beşiktaş’ta , Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Belgesel Sinemacılar Birliği’yle gerçekleştirdiği “Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit” etkinliğinde 15 Nisan 2015 Çarşamba günü “Yeryüzünde Başka Bir Gece” belgeseli gösterilecek. Belgesel, dünyanın en kötü trafiğine sahip olan ihtilal altındaki Mısır’da, yolcu ve şoförlerin diyaloglarını konu alıyor. Günümüz ve gelecek hakkında konuşurken hayatlarındaki detaylar ortaya çıkıyor. İşte bazı detaylar: Otra Noche En la Tierra / Yeryüzünde Başka Bir Gece, İspanya / 2012 / 52′ / Arapça / Türkçe Altyazılı. Yönetmen: David Munoz.
Belgesel hakkındaki bazı detaylar ise şöyle:
Devrim sürecinde bir ülke, Mısır… Dünyanın en kötü trafiğine sahip bir kent, Kahire… Sonsuz bir trafik sıkışıklığı içerisinde, yolcular ve taksi şoförleri bugünleri ve gelecekleri hakkında konuşup tartışıyorlar. Böylece hayatlarına yön veren detayları keşfediyoruz.