TÜRKİYE: İlk mitingi yaptı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu miting turuna İstanbul Kartal’dan başladı. “Milletçe Alkışlıyoruz” sloganıyla düzenlenecek ilk mitingde bütün çözüm önerilerini programların 19’unda Ankara’da açıklayacaklarını söyledi.
Kılıçdaroğlu, tüm vatandaşları “Milletçe alkışlıyoruz” kampanyasına destek vermeye çağırdı: “Haydi, tüm vatandaşlarımızı avuçlarımız patlarcasına alkışlamaya çağırıyoruz” dedi. Kılıçdaroğlu’nun çağrısından sonra Kartal Meydanı alkışlarla çınladı.

işte bazı detaylar:
Milletin yaşanabilir bir Türkiye istediğini belirten Kılıçdaroğlu, “Yaşanacak bir Türkiye için CHP olarak hazırız. Bu güne kadar belki hiçbir siyasi parti hiçbir seçime CHP kadar Türkiye sorunlarına hakim, çözümlerini üretmiş olarak girmeyi başaramamıştır. İlk kez CHP Türkiye’nin bütün sorunlarının çözümüne sahiptir, çözümü masaya yatırmış ve halkına sunmuştur. Programlarımız hazır, kadrolarımız tamam, çözümlerimiz de hazır. Ülkeye milletin çok özlediği ekonomik refahı, iç ve dış barışı, onurlu duruşu, birliği ve beraberliği getirmeye geliyoruz. İşsizliğin, yoksulluğun, adaletsizliğin, sevgisizliğin, saygısızlığın kökünü kazımaya geliyoruz. Yaşanacak bir Türkiye’yi hayata geçireceğiz. 4 yılda geçireceğiz” şeklinde konuştu.