SPOR: Aracı taşladılar!

Hentbol Erkekler Süper Ligi play-off ilk maçında Hantaş Mersin Sportif ile karşılaşan Beşiktaş Hentbol Takımının otobüsüne taşlı saldırı yapıldı. Maç sırasında gerçekleşen saldırıda otobüsün arka camı çok sayıda atılan taşla kırıldı.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe futbol takımının otobüsüne gerçekleşen silahlı saldırının izleri halen sürerken, Mersin’de de bir grup taraftar, rakip Beşiktaş takım otobüsünü hedef aldı. Hentbol Erkekler Süper Ligi play-off ilk maçında karşılaşan Hantaş Mersin Sportif ile Beşiktaş maçı sırasında, siyah-beyazlı takım otobüsüne taşlı saldırı gerçekleştirildi. Maçın oynandığı sırada bir grup taraftar, içerisinde kimsenin olmadığı takım otobüsünün arka camına çok sayıda taş atarak kırdı.

Polis ekipleri saldırıyı yapan taraftarları yakalamak için çalışma başlattı.

BEŞİKTAŞ MOGAZ ADANA’DA

Erkekler Hentbol Süper Lig’de mücadele eden Beşiktaş Mogaz, deplasmanda Mersin Hantaş ile karşılaştığı maç sırasında taşlı saldırıda zarar gören otobüsle Adana’ya geldi. Beşiktaşlı oyuncular ve teknik ekip, bir restoranda yemek yedi. Kafilenin yemek yediği sırada zarar gören otobüs değiştirildi.

Otobüs şoförü Kerim Yeni, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçı izlemeye gelen bazı taraftarların takım otobüsüne saldırdığını söyledi. Gerekli tutanakların tutulduğunu belirten Yeni, şikayetçi olduklarını kaydetti. Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı kafilesi, İstanbul’a gitmek üzere Adana Havalimanı’nda bekliyor.

MERSİN ANFAŞ’TAN ÖZÜR MESAJI

Mersin Anfaş’ın ikinci Başkanı Tolga Oğuz özür mesajı yolladı.

Fanatik’e konuşan Oğuz, “Öncelikle belirtmek isterim ki her türlü şiddete karşıyız. Olayların hiçbirinden haberimiz yoktu. Emniyet güçleri geldikten sonra maç başladı. Zaten olaylar da maç oynanırken gelişmiş. Böyle bir şey olmasına asla izin vermezdik. Bizim amacımız sporu ön plana çıkarmak. Emniyet güçleriyle birlikte bunu yapanları bulacağız.” dedi.

Beşiktaş Hentbol takımı ile 2 hafta önce bir maç yaptıklarını belirten Tolga Oğuz, “Mersin tel örgülerin kalktığı ilk yerdir. Bu olayın peşini asla bırakmayacağız. Beşiktaş’ın Avrupa’da almış olduğu başarılar bize örnek oluyor. Biz onları örnek alarak ilerliyoruz. Geçtiğimiz hafta yaptığımız maçta da Siyah Beyazlılar’ı alkışlayarak karşıladık. Böyle bir olay yaşandığı için sizin aracılığınızla önce Beşiktaş ailesinden sonra da tüm spor kamuoyundan özür diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

One comment
  1. Bazi baskanlar malesef konusmasini bilmiyor taraftari tahrik ediyor konusmalariyla kendilerine cumhuriyet kurmaya basladilar sonuc bu bakalim daha neler olucak memlekette asayis sifir eskiden polisler kolgezerdi simdiise sokaklar itlerle dolu kimsenin aldiris ettigi yok herkez banane diyor nasil duzelicek bumemleket bilmem allah hakkimizda hayirlisini versin

Comments are closed.