SPOR: Alt yapı ile maç

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında İstanbul Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah alt yapı oyuncular ile yaptığı antrenman maçıyla devam etti.

Antrenmana milli takımda bulunan Demba Ba, izinli olan Olcay Şahan ve Veli Kavlak, grip olan Oğuzhan Özyakup, tedavisi devam eden Tolga Zengin, Mustafa Pektemek, Tolgay Arslan ile bireysel çalışan Pedro Franco, Ersan Adem Gülüm, Gökhan Töre, Alaxander Milosevic ve Daniel Opare katılmadı.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde oynanan antrenman maçına U-21 takımı oyuncularımız da katıldı. Kırmızı ve yeşil takımların oynadığı antrenman maçı öncesi ısınma koşuları ve istasyon çalışmaları yapıldı. 30’ar dakikadan iki devre yapılan mücadelenin ilk yarısı, kırmızı takımdan Ramon Motta’nın attığı golle 1-0 sona erdi. Maçın ikici yarısında Uğur Boral penaltıdan attığı golle skoru 2-0’a taşıdı. Kırmızı takım, Muhammed Enes’in golü ile farkı üçe çıkardı ve skor 3-0 oldu. Maçın son golünü yeşil takımdan Cenk Tosun kaydetti ve mücadele 3-1 kırmızı takımın üstünlüğü ile sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın(2 Nisan) saat 11:00’de basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.