SPOR: Maçtan detaylar

19′ Beşiktaş savunmasının arkasına koşu yapan Emenike, son adam olan Necip’in büyük hatasıyla topu aldı ve karşı karşıya pozisyonda topu üstten dışarıya gönderdi.
18′ Etkili gelişen Fenerbahçe atağında Alper bir anda hızla ceza alanı ön bölümüne kadar gidip sağ çaprazdan ceza alanına giren Kuyt’a verdi. Kuyt’ın yerden sert ortasında Alper topu kaleye atmak isterken topu uzaklaştırdı.
17′ Sarı lacivertliler, oyunun son bölümünde rakip yarı alana yerleşmiş durumda ama Beşiktaş takım olarak alanları çok iyi kapattı ve Fenerbahçe pozisyon üretebilmiş değil.
16′ Gelişen Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Serdar’ın son çizgi yakınlarından ceza alanına ortasında top kaleci Volkan’da kaldı.
15′ Beşiktaş’ta Veli Kavlak, orta alanda gerçekleşen bir ikili mücadele sonrasında sakatlık geçirdi ama oyuna devam edecek.
13′ Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Sosa’nın Gökhan Töre’ye pasında Gökhan, sol çaprazdan ceza alanına girdi ama ofsayt bayrağı kalktı.
12′ Bir başka Fenerbahçe atağında Emre, bu kez sol kanattan ceza alanına ortasını yaptı ama yine Beşiktaş savunması topu uzaklaştırdı.
11′ Fenerbahçe karşı atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Emre, sağ çaprazdan ceza alanına giren Kuyt’a pasında araya Motta girdi.
10′ Gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı dışında topla buluşan Sosa, ceza alanına yeden gönderdiği topa kimse hareketlenmeyince kendi hareketlendi ama Volkan kalesini zamanında terk edip topun sahibi oldu.
9′ Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Caner’in ceza alanına ortasında kafalardan seken topu kaleci Tolga kontrol etti.
8′ Etkili gelişen Fenerbahçe atağında Meireles’in sağ kanattan ceza alanına ortasında savunmadan seken top kornere gitti.
7′ Siyah beyazlılar, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Sosa’nın ceza alanına ortasında yerden sekip boşta kalan topu savunma zor da olsa uzaklaştırdı.
6′ Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Meireles’in ortasında savunma topu karşıladı. Ardından topu sol kanatta kontrol eden Alves’in ortasında herkesi aşan top oyun alanını terk etti.
5′ Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Mehmet’in ceza alanına ortasında Emenike’den önce son anda savunma topu kornere gönderdi.
4′ Bu kez sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Gökhan’ın ceza alanına sert ortasında yine savunma topu karşıladı.
3′ Bu kez gelişen Beşiktaş atağında Demba Ba’nın, rakip ceza alanı sol yan çizgisinden yerden pasında son anda savunma topa ayak koydu.
2′ Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Meireles, son çizgiye kadar inip ceza alanına ortasını yaptı ama top dışarıya çıktı.
1′ Düdük çaldı ve dev mücadele Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başladı.