SPOR: FB: 1 – BJK: 0

Macın son on dakıkası detayları..
90′ Fenerbahçe’de Diego sarı kart gördü.
90′ Şükrü Saracoğlu tribünlerinden Moussa Sow’a büyük destek var…
90′ Derbide mücadele boyunca daha net pozisyonlara giren taraf Beşiktaş olmuştu ama golü bulan 90+1. dakikada Moussa Sow ile Fenerbahçe oldu.
90′ Fenerbahçe, Sow ile 1-0 öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Webo’ya atılan uzun ve yüksek topu Webo önce kontrol etti, ardından döndü ve ceza alanı içi sağ çaprazındaki Sow’a ortasını yaptı ve Sow da gelişine çok sert vurup topu sağ köşeden ağlara gönderdi.
90′ GOL! Moussa Sow
90′ Maçın sonuna 4 dakika ilave edildi.
89′ Gelişen Beşiktaş atağında Necip ceza alanına uzun bir pas gönderdi ama savunma araya girdi.
88′ Beşiktaş’ta Ramon Motta taç atışını geciktirdiği için sarı kart gördü.
87′ Fenerbahçe’de bu kez Mehmet Topal kaleyi uzaktan yoklamak istedi ama vuruşu çok kötüydü ve top farklı şekilde dışarıya gitti.
85′ Beşiktaş gole yine çok yaklaştı. Gökhan sol kanattan ceza alanına kadar gidip müsait durumdaki Olcay’a pasını gönderdi. Olcay’ın gelişine vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
84′ Etkili paslarla rakip ceza alanı ön bölümüne kadar giden Fenerbahçeli oyunculardan topla en son Webo buluştu sağ çaprazdan ceza alanına giren Sow’a pasını verdi ama bu pozisyondan sonuç çıkmadı.
83′ Bir başka Beşiktaş atağında Olcay’ın pasında Demba Ba’nın ceza alanı dışından topa gelişine vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
82′ Fenerbahçe sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Diego’nun ceza alanına ortasında Webo’nun ön direk yakınlarından kafa vuruşunda top yandan dışarıya gitti.
81′ Beşiktaş gole çok ama çok yaklaştı. Savunma arkasına sarkan Demba Ba, atılan ara pasında karşı karşıya pozisyonda Volkan’ı geçemedi. Seken topu Oğuzhan boş kaleye göndermek istedi ama top üst ağlarda kaldı.
80′ Siyah beyazlılarda Jose Sosa’nın yerine Oğuzhan Özyakup oyunda.