BEŞİKTAŞ: 2 yaralı!..

Beşiktaş-Kuruçeşme’de Fatma Ayla Erdil’in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobili karşı şeride geçti. Çöp konteynerine çarparak duran otomobilde yaralanan sürücü Erdil ile yanında bulunan Bella isimli kadın hastaneye kaldrıldılar.
İşte haber ile ilgili bazı detaylar:
Kaza, Muallim Naci Caddesi’nde saat 09.30 sıralarında meydana geldi. 34 TP 4740 plakalı Otomobilin sürücüsü Fatma Ayla Erdil’in (70), direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobili karşı şeride geçti. Otomobil, yol kenarındaki çöp konteynerine çarparak durdu, bu sırada İSKİ’ye ait su borusu patladı ve çevreye basınçlı su yayıldı. Kazada, Fatma Ayla Erdil ile yanında bulunan Bella ismindeki kadın da yaralandı.
Olay yerine gelen ambulansla ilk yaralı Bella, hastaneye kaldırıldı. Çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışılan sürücü Fatma Ayla Erdil, cep telefonu ile yakınlarını arayarak bilgi verdi. Erdil de daha sora ambulansla götürüldükleri Şişli Hamidiye Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.
Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, aracın çekilmesiyle normale döndü. İSKİ ekipleri, patlayan su borusunu onardı. Kazayı gören Berat Yılmaz, “Sürücü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Çöp konteynerine ve su borusuna çarptı” dedi.