SPOR: Olcay’ın planı

Beşiktaş’ın başarılı kanat oyuncusu Olcay Şahan Kayseri Erciyesspor karşısında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.
Spor Toto Süper Lig’de 24. hafta karşılaşmalarında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’u 5-1’lik skorla deviren Beşiktaş’ta takımın yıldız futbolcusu Olcay Şahan maç sonu yaptığı açıklamalarda son bölümlerde sağ bekte görev almasıyla ilgili konuştu. Olcay önemli bir galibiyet aldıklarını anlatırken, “Taraftarımızın desteği ile etkili bir oyun ortaya koyduk, daha farklı da kazanabilirdik. Şimdi önümüzde iki kritik maç var. Onları kazanıp milli maç arasına rahat gitmek istiyoruz” dedi.
Takımının üçüncü golünü kaydeden yıldız futbolcu o pozisyonu ise şöyle anlattı: “Gol için öncelikle Necip’in çok güzel pası vardı. Demba Ba çok güzel indirdi. Ben aslında iyi bir vuruş yapamadım ama kaleciyi şaşırttığımı düşünüyorum.”
Olcay, son bölümlerde Necip’in sakatlanmasının ardından sağ bekte görev yapmasıyla ilgili olarak de şöyle konuştu: “Bir kaç yıl sonra yaşlanınca sağ bek oynayabileceğimi düşünüyorum.”