İSTANBUL: Bilinçli tüketiciye ödül

Tüketici bilincinin geliştirilmesi, tüketicilerin yasal haklarını kullanmaları konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen 8. Geleneksel Tüketici Hakları Paneli ve Ödül Töreni, Fatih’teki Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Zabıta Daire Başkanlığı Tüketici Hakları Zabıta Amirliği, her yıl olduğu gibi bu yıl da bilinçli tüketicileri ödüllendirdi.
İşte detaylar:
Ödül Töreni’ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Eğitim Daire Başkanı Yakup Güzel, İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, İstanbul Ticaret İl Müdürü Mehmet Ali Köse, Zabıta Müdürleri, Zabıta Müdür Yardımcıları, Zabıta Amirleri, Zabıta Komiserleri, Zabıta personelleri ve davetliler katıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tüketici Hakları Zabıta Amirliği’nin bu konuda çok başarılı çalışmalar yaptıklarını kaydeden Genel Sekreter Yardımcısı Bulut, bu çalışmaların devam etmesini temenni ederek, törene katılan herkese teşekkür etti.

Tüketici ödülleri sahiplerini buldu

Panelin ardından gerçekleşen ödül töreninde ise; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, Zabıta Müdürleri ve Müdür Yardımcıları ile birlikte panelistlere, tüketici hakları konusunda çalışmalar yapan kurumlar ile yazılı ve görsel basın alanında faaliyet gösteren medya kuruluşlarının temsilcilerine, ödül ve plaketlerini takdim etti.