TÜRKİYE: Yeni il başkanları…

CHP MYK, milletvekili aday adaylığı sürecinde boşalan il başkanlıklarına atama yaptı. CHP MYK bugün saat 13:00’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığı toplandı.MYK’da, milletvekilliği aday adayı olmak için görevlerinden istifa eden il başkanları yerine atama yapıldı.Ankara İl Başkanı Necati Yılmaz‘ın milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etmesinden sonra boşalan CHP Ankara İl Başkanlığı makamı bugün yapılan atama ile doldu.
CHP MYK, OSİAD ( Ostim Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Adnan Keskin CHP Ankara İl Başkanı olarak atadı.

ADANA’YA DA ATAMA
CHP MYK, CHP Adana İl Başkanlığı’na da Burhanettin Bulut‘u atadı.

BURSA’YA ZAFER YILDIZ
CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik’in 25 Aralık’ta milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmesiyle boşalan İl Başkanlığı makamına Zafer Yıldızatandı.

KONYA YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI BAŞKAN ATANDI
CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz‘un milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etmesinin ardından CHP Konya İl Yönetimi, CHP Genel Merkezi’nin ”Boşalan kurulları doldurmayın” genelgesine rağmen 5 Ocak’ta yaptığı olağanüstü toplantı ile mevcut İl Sekreteri Özdoğan Çaylak ‘ı İl Başkanı seçmişti. Bugün CHP MYK, CHP Konya İl Yönetimi’ni görevden alarak CHP İl Başkanlığı’na Bekir Yetiştirici‘yi atadı.