İSTANBUL: Güneşe kanmayın

Yetkililer uyardı. Hava güzelleştiğinde güneşe kanmayın denildi ve uyarılar hakkında da bilgiler aktarıldı. Hava durumu İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Kocaeli, Afyon, Çanakkale, Kütahya ve Eskişehir’de nasıl olacak? Meteoroloji son tahminleri açıkladı. Akdeniz ve Ege Bölgesi’nde fırtına haftasonuna doğru etkisini azaltacak. Marmara Bölgesi ise yeni haftaya kadar güneşli sıcaklıklar 2 ila 4 derece artabilir. Marmara Bölgesi’nde özellikle İstanbul’da havalar ayın 19’undan sonra düşmeye başlayacak. Şubat ayının ilk günlerinde kar görülebilir.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Aydın, Muğla ve Antalya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya’nın batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI
Ülke genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL’DA HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul’da bu sabah güneş yüzünü gösterdi sıcaklıklar 3 ila 4 derece arttı. Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
Doğu ve Kuzeydoğu (Poyraz), gece saatlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.