SPOR: Sakatlarda son durum!

Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, sakatların durumuyla ilgili bilgi verdi. Ligde ve Avrupa’da yoluna kararlı bir şekilde devam eden Beşiktaş’ta, sakat oyuncuların çokluğu şu an camiadaki olumsuz giden tek şey. Demba Ba, Veli Kavlak, Tomas Sivok ve Oğuzhan Özyakup gibi önemli isimleri sakat veren siyah-beyazlılarda, takım doktoru Ertuğrul Karanlık, sakat oyuncuların son durumu hakkında konuştu. Karanlık şunları söyledi:
Ersan devre arasında sol dizinde sıkıntı ıolduğunu söyledi.Muayene ettik, kötü bir şey yok ama tedbir amaçlı oynatmadık. 45 dakika riske etmedik. Maçtan sonra kontrol ettik, ciddi bir problem bulunmuyor.
Veli biraz yorgunluktan ötürü sakatlandı. Adele sakatlığı var. Sıralamada en küçük yırtıktır. Veli’nin durumundan memnunum. %70-80 iyi durumda.
Cenk’in sakatlığı iyi yönde. Tedaviler devam ediyor. Gaziantepspor maçından sonra sahalara dönecektir. Ama acelemiz yok.
Demba Ba ile ilgili sağlık ekibi her şeyi yapıyor. Her futbolcumuz bizim için çok önemli. Demba Ba 1-2 gün bile erken dönse bizim için kârdır. Aklımızda bir tarih var. Teknik ekibe de ilettik. Galatasaray maçından önce (4 Ocak) 1-2 maça çıkmasını istiyoruz.