YEREL: Silahlı saldırı

Ahmet Adnan Saygun Caddesi üzerinde bulunan bir restoranda, işyeri sahibi ile eski ortağı arasında alacak verecek kavgası çıktı, silahların çekildiği kavgada bir kişi yaralandı.

İddiaya göre, Adnan Saygun Caddesi üzerindeki Belediye Blokları’nda bulunan bir restoranda, aralarında önceden alacak-verecek meselesi sebebiyle husumet bulunan işletme sahibi Eyüp C.P. ile eski ortağı Kıvanç Y. arasında tartışma çıktı. Çıkan sözlü tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine, Kıvanç Y., üzerinde bulunan tabancayı çıkararak, restoran sahibi Eyüp C.P.’yi ayaklarından vurdu.

Mekan sahibi kanlar içinde yere yığılırken, saldırıyı yapan Kıvanç Y. olay yerinden kaçtı. Çevredekiler, silah sesleri üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yerde yaralı yatan Eyüp C.P.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, yaralıyı ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Öte yandan, olay yerine gelen polis ekipleri, olayın gerçekleştirildiği restoranın giriş ve çıkışına güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. İşletmenin camlarına ve duvarlarına isabet eden kurşun izlerini de incelemeye alan polis, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek Kıvanç K.’yı yakalamak için çalışma başlattı.